Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2060

ATHLEISURE = ATLETISK + LEISURE

"Athleisure" er et ord skabt af Athletic og Leisure, det er sport og fritid. Den beskriver en ny holdning til livet, som finder sit udtryk i sporty trendy mode. Fitness-tøjet er nu ikke længere kun i træningscentret derhjemme, men også i den konventionelle garderobe. Sportsmodeller, som blev omdannet til almindelige klæder og beholdte en stor del af deres oprindelige karakter, tjener som grundlag for dette. I modsætning til det ofte minimalistiske sportstøj, som udelukkende er begrænset til det væsentlige, og hvor visse funktioner spiller en særlig stor rolle, gør samlingerne brug af sportsudøvernes brug af behovet for at virke på mode.

SPORTSSVÆRGE MED EN BEHAGELIG FØLELSE AF LIV

Hvis du er klædt på sportssværger, det skaber ikke bare et atletisk indtryk på fremviseren, det er også komfortabelt. Den alsidige facon giver dig lov til at bevæge dig frit. Garmenterne består normalt af et elastisk materiale, der tilpasser sig perfekt til din krop. Der er både slidte modeller, f.eks. sweatshirts, t-shirts og træningsbukser samt tightstedele, f.eks. Tights og Bustiers. Man kan klæde sig afslappet og kropsbetonet. For resten inspirerer den høje trøste dig ikke kun til at inspirere dig, men også mange berømtheder fra musik og show business. De to popsangere, Beyoncé og Rihanna, har f.eks. en præference for Athleisure-look.

ATFRITIDSPORT: FUNKTIONELLE OG STILFULDE

De kendte sportsmærker, der ofte er kendt som sportsgrene, har de samme raffinamenter som mode for konkurrencentaflen. Dette omfatter blandt andet brugen af innovative fibre, der øger funktionaliteten. Anvendelsen af særlige materialer mindsker udviklingen af blommefabrikker. Svejselige og åndselige er lige så gode som alle gartnerne i sportssektoren. Oprindeligt designet til at forbedre sportens præstationer, gør disse opfindsomme funktioner også hverdag lettere. Derfor er Athleisure-Tilstanden nu også accepteret i mange erhverv.

EN KOMPLET ENHED I EN SPORTY-TYPOGRAFI

Du kan kompilere din komplette sportsudøver med os i henhold til dine individuelle ønsker. Ud over bukserne, sweatshirts, trøjer, trøjer, jakker og andet tøj, er der også en bred vifte af gummisko. Med kondisko begyndte man i 1980 'erne, da Athleisure-kulturen begyndte. På det tidspunkt blev det populært at bære sportssko af velkendte mærker i skolen og på gaden. Du kan stadig kombinere dem med jeans eller gå med træningsbukser eller strømpebukser, som du vil.

FRA FITNESSCENTRET TIL GADEN

Sportsudøverne giver dig også mange fordele. Du behøver ikke flytte ekstra, når du skifter mening, og du altid er klædt på næsten alle steder. Takket være en løsnet tøjkode, er det nu også almindeligt at se på mange professioner i Athleisure look. I byen møder man mange unge mænd og kvinder, som sætter stor pris på en sporty komfort. The Tights and Training Shoes er også fremragende til cykling og jogging.

KØB SPORTSUDØN ONLINE: FOR BY, KONTOR OG FRITID

Kombinerende fritidsaktiviteter og sport med hinanden er en fantastisk ting. Du kan give dig overalt, hvor du er, og vise din aktive livsstil offentligt. For at du kan blive en rigtig øjenæser, vil du finde mange forskellige modeller i forskellige design og farver fra etablerede sportsudstyr i verden. Det er værd den regulære forskning i vores omfattende tilbud, fordi der konstant kommer nye artikler

ATHLEISURE ONLINE-SHOP MED MÆRKER AF HØJ KVALITET

I Keller Sports Athleisure-Shop vil du finde sportsligt sports mode for fritid, fitness, træning, yoga, bold-eller multi-sports-indendørs og udendørs. De fleste Athleisure-produkter afprøves direkte af vores Keller Sports Pros. Din fordel: vores erfaring og en eksklusiv produktudvælgelse. Desuden kan du hente uddannelsestips i Keller Sports Guide og gennemse produkttest og eksperteinterview fra alle sportskategorier. Bestil din funktionelle sportsmode fra Nike, Adidas, Adidas, Adidas, New Balance, Under Armour, Vans, The North Face and Co. in the kælder Sports Online-Shop-og takket være hurtig forsendelse, vil vores levering nå dig for det meste om nogle få dage.

Savner du ikke nye tilbud? -Abonnér på vores nyhedsbrev! Bestil din nye Athleisure-Outfit i præmiekvalitet nu!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.