Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2060, 1283

ATHLEISURE & SPORTSBANDESALG

På Athleisure Outlet of Keller Sports vil du aldrig ankomme til varer af lav kvalitet. Tværtimod. Her vil De finde populære, højkvalitativt dele af velkendte mærker, som i øjeblikket er særligt gunstige. F. eks. samlingerne fra tidligere sæson, exceptionelle design eller udvalgte individuelle størrelser. Opdag interessante tilbud fra Nike, adidas, Puma, KARI TRAA, J. LINDEBERG samt andre trendy mærker og fordelene ved en attraktiv prisnedsættelse.

SPORTSVÆRSOUTLET-ATLET-ATLETER SPORTSSVÆRGER ONLINE

Behandl dig selv i en sportsjakke, hvor du kan se godt ud selv i dårligt vejr. F. eks. en fleece hoodie med lynlås, hvor du er velmærket og selvsikker. Nogle jakker tilbyder funktionelle detaljer som f.eks. en justerbar hætte og lynet lynlås, så du kan tilpasse jakken til dine præferencer. Eller se på de forskellige softshell-jakker, der ikke kun ser godt ud, men også vind og vandtæt. Hvis du er en elsker af vintage stil, så finder du det også i Athleisure Outlet. For den oprindelige KARI TRAA, der kører jakker, f.eks. som ligner moderne fortolkninger af klassiske anorakker, eller i en gymnastiksvindel af Nike. -Ja? Den billige sports mode kan være så attraktivt!

ATHLETIC & LEISURE SPORTS MODE

Det er en udfordring for nogle mennesker at finde bekvemme sporhuse i dagligdagen. Det er her, følelsen af fingrene og god smag er påkrævet. Til Athleisure Outlet-området tager Keller Sports kun omhyggeligt udvalgte brudstykker, der ikke kun overbeviser ikke kun af solid kvalitet, men også med stil sikkerhed. Opdag i Athleisure Outlet chic-bukser for mænd og attraktive tights for damer. Tøv ikke med at gøre brug af de reducerede priser!

SPORTSMODEL I UDENDLET: SÆSONENS TILBUD

Du kan nu dække de varme dage med en gunstig sports mode. I Athleisure Outlet, vil du finde T-shirts, korte ærmer, tankere og sporty shorts fra de mest berømte sportsmærker i verden. Vælg mellem tøj med et diskret logo eller modeller, der iøjnefaldende stadiet brændemærket.

REDUCEREDE SPORTSSKO, SOM DU ALDRIG ØNSKER AT TAGE UD

Det er på vej, og kontoret skal leve op til de høje krav. Det er meningen, de skal passe på din personlige stil og se et moderne look. Derved bør de være så trygge, at De kan bære dem uden afbrydelser i 10 timer uden problemer. På The Athleisure Outlet of Keller Sports vil du også finde praktiske hverdagsneakers til nedsat pris. Det er kvalitetsprodukter fra adidas, Puma, North Face, ASICS, Under Armour og andre mærker. Takket være funktionelle funktioner som en særlig dæmpning, tilbyder de høj tryghed og optimér med reflekterende detaljer din sikkerhed i gaderne i byen. The Sneakers har også vintage fans på deres regning-Athleisure Outlet Store tilbyder nogle spændende design, der ser enormt stilig ud selv for dine fødder.

SPORTSVÆRSUDENOMKENDTE MÆRKER

I Outlet of Keller Sports tilbyder vi udelukkende originale artikler af velkendte mærker. Alle har en høj kvalitet og relevante funktionelle egenskaber. Så du kan koncentrere dig om, hvad sports mode virkelig betyder noget for hverdagen. På stilen. Mest af alt, du nyder godt af det, når du bare kigger igennem alle stykkerne og stiller dig spørgsmålet med hver enkelt af dem: I hvilket miljø ser jeg mig selv? Hvordan skal jeg arbejde med det i klubben, på indkøb, på kontoret? På denne måde vil du være mere dristig, mere modig og dermed fremsætte en stærk personlig udtalelse.

Det er godt at vide, at hvis ikke begrænset, er vores udsalgspriser utænkelige med andre rabatter. For Athleisure Outletware & Athleisure Sportstilstand er vores sædvanlige fritidsfrister gældende.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.