Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2060, 2140

SPORTY DESIGN MED ET URBANT TOUCH

Dagens mænd og kvinder præsenterer sig selv på en sporty og afslappet måde, både under træning og i hverdagen. Det er en trend, der ikke kun er baseret på visuelle idealer, men som også giver dig en reel merværdi. "Athleisure" er en ordkombination af de engelske udtryk "Athletic" og "Leisure", dvs. sport og fritid. Og det er præcis det, som sportstøj er skabt til. Det er tøj, der er velegnet til hverdagsbrug, som du kan have på, når du jogger, cykler og går i fitnesscentret, men også i byen eller i skolen.

ET KOMPROMISLØST VALG AF MATERIALER

Athleisure-moden kombinerer fordelene ved meget funktionelt sportstøj og trendy mode. Stilene er i tråd med tidens smag og tilbyder alligevel fordelene ved smart konstrueret tøj. Materialesammensætningen er tilsvarende af høj kvalitet, og der anvendes oftere højteknologiske stoffer end i konventionel hverdagsmode. Den innovative materialeblanding giver en komfort, der ligger over gennemsnittet. Sportstøjet er let, let komprimerbart og krøller næsten ikke på grund af dets høje andel af syntetiske fibre.

TØJ TIL AT FØLE SIG GODT TILPAS I

En sportsudøver kan kun yde sit bedste, hvis hans tøj er behageligt at have på. Det betyder, at du hverken må svede eller fryse i tøjet, og at du også skal forblive tør i alle situationer. Alle disse egenskaber, som du finder i professionelt sportstøj, findes også i de sporty fritidsmodeller fra kendte mærker. Alle stoffer, der anvendes til fremstilling af sportstøj, er åndbare og, afhængigt af modellen, udstyret med netindsatser for at øge luftcirkulationen yderligere. Materialet transporterer også sveden pålideligt væk til ydersiden og holder dig behageligt tør. Modellerne til den køligere årstid har en børstet inderside eller et varmt for.

FINESSER MED EKSTRA FORDELE

Selv med athleisure-mode handler det om detaljerne. Måske er dine træningsbukser udstyret med reflekser for at gøre dem mere synlige i mørket. Eller du kan glæde dig over de mange lommer, hvor du kan gemme dit tyggegummi, din pung eller andre vigtige ting. En justerbar hætte er f.eks. meget praktisk på en hættetrøje. Elastiske manchetter øger pasformen og giver ekstra komfort.

KLÆDT SPORTY HVER DAG

Sportstøj giver utallige anvendelses- og kombinationsmuligheder. På grund af deres generelle design er modellerne ideelle til lettere, sportslig brug, f.eks. til jogging eller cykling om aftenen. Du kan klæde dig helt sporty eller kombinere de enkelte dele med konventionelt hverdagstøj. Jeansbukser passer særligt godt til næsten alle overdele. Kreative mennesker laver deres eget design ud fra sportstøjkollektionen og andre, selv stilfrie elementer. I klubberne er tilbehør fra den ædle scene i kontrastfyldt samspil med sportstøj helt in, selv om de ikke er allestedsnærværende overalt.

FORDELE OG ULEMPER VED FRITIDSTØJ

Hvis du kan lide afslappet tøj og ønsker optimal bevægelsesfrihed, så er der intet bedre for dig end mode fra athleisure-kollektionen. Det sporty outfit er dog ikke egnet alle steder og er sandsynligvis lige så uvelkomment til en gallafest som til en bryllupsfest eller bag skranken i en bankfilial. Hvis du dyrker en bestemt sport intensivt og permanent, er det værd at købe specialbeklædning.

FORDELE:

 • meget høj bærekomfort
 • fuld bevægelsesfrihed
 • god luftcirkulation for et godt kropsklima
 • svedtransporterende og hurtigtørrende
 • design, der er egnet til daglig brug

ULEMPER:

 • ofte for afslappet til kontoret og andre lejligheder
 • nogle gange er et særligt sportstøj et bedre alternativ

FØLG ATHLEISURE-TRENDEN

Hvem ønsker ikke at kunne bevæge sig frit hele tiden og nyde godt af behageligt tøj? Med sportstøj fra Keller Sports-serien bliver denne drøm til virkelighed. Du ser godt ud og har en afslappet følelse på din hud. Og det bedste er, at du kan vælge mellem mange forskellige snit, farver og modeller.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.