• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

FOR RACERCYKLISTER OG BJERGBIKERE

Passo dello Stellvio (Italiensk), Col de la Croix de Fer (Eicanuz Pass) i Frankrig eller de serpentinske veje i Tramuntana bjergene til Sa Calobra-i Europa, utallige cykelruter venter på at blive opdaget og drevet. Du kan finde de rette cyklersko og cykelsko i Keller Sports Bike Shop. Det er lige meget, om du er en cykelrytter, en professionel cyklist, eller en erfaren konkurrent, uanset om du er hurtig til at ride på en MTB-Trail eller træne til din næste triatlon efter arbejde.

Ved Keller Sports vil du få cykeltøj og tilbehør til bjergcyklister og vejcyklister. I kælderen Sports Online-Shop kan du bestille funktionel cykeludstyr fra Scott, POC, Castelli, Giro, Shimano, Pearl Izumi, ION, Löffler, Löffler, EVOC og mange flere. Hjuljernes, dividers, bukser og jakker er alt i alt, og aerodynamisk afskåret i fuld mobilitet. Seat puder i bukserne giver også lange afstande for bekvemmelighed. Flat-sømme forhindrer friktion. Bjergcyklens tøj, inklusive cykelhjelmen, tilbyder samme funktionalitet i form af åndedrætsarealer og fugtighedsregulering.

Forskellen ligger i opskæringsvejledningen. Bjergcykelbukser og trøjer holder sig ikke på cyklistens hud, men er noget mere luftige og yderligere skæIgt. Forstærkninger i albuerne og knæene giver også en effektiv beskyttelsesbeskyttelse. Der er også forskelle i skoene. Racersko-sko er relativt stive og mindre egnede til at gå. Foden af foden under løben er betydeligt vanskeligere. I mountainbike sko kan du nemt træne din cykel og gå sikkert i en ru terræn.

CYKLENDE TØJ FOR HVERT VEJR

Hvis du ønsker at få atletiske forestillinger fra din krop og ønsker at trodse solen, regnen og vinden, du vil have brug for et tøj, der vil hjælpe dig og give dig tilstrækkelig beskyttelse. Vigtigere end optik er funktionaliteten af dit cykeludstyr. Cykelbeklædningen er skåret over, så den passer til din position på rattet og tilbyder fri bevægelighed. Alle cykelbeklædningsgenstande er vindrustede og kan indåndet.

Nogle modeller er tilgængelige i vind-og vandtæt version. Praktisk set er der regn og vindjakker, som du kan trække over trøjen. Tøjet er ikke kun for vådt og blæsende vejr, men også mod solen. Mange cykelbukser og trøjer har en høj UV-beskyttelsesfaktor. For ikke at svede i sommervarmen, er der mange modeller, der er udstyret med en luftsluse.

CYKLING-TILBEHØR-GODT AT VIDE

Cykeltøj skal passe perfekt. Dette gælder for bukserne og de øvre dele og endnu mere for sikkerhedsrelevante tilbehør, f.eks. for cykelhjelme. Elastisk cykelbeklædning er altid stram. Alt for bredt tøj ville påvirke den vigtige aerodynamik. Derfor vælger cyklister ofte en stram model. Det gælder især for ben og rustning og for modeller, der passer til kroppen gennem et tæt anfald. Reflekktive elementer på tøj, hjelm og sko er nyttige til at øge opfattelsen af vejtrafikken. Det bedste at gøre er at passe perfekt til tøj. For det har du brug for, blandt andet cykelsokker, cykelsko, bukser, overdele, rakkerter, handsker og cykelhjelm.

Vær opmærksom på disse egenskaber

 • Aerodynamiske opskæringsformer
 • Fuld fri bevægelighed
 • Liget-tæt på
 • Lav vægt
 • Luftcirkulation
 • Breatable membran
 • Vind-og vejrbestandig tekstiler
 • Reflekterende elementer, klare farver
 • Aktuelt idræt-Design

CYKLER TILBYDER VED KELLER-SPORT

Tilbuddet om Bike Sport i Keller Sports omfatter alt til din træning eller den næste turné-både for landevej og terræn:

 • Cykelhjelme: cykelhjelme til racercykler / MTB, mange med MiPS-teknologi, uden visir
 • Cykeltøj: Jerseys (lang/short), funktionelle trøjer, cykelveste, Rickken, cykelbukser (lang/kort), funktionel undertøj, armbånd, benmel, sokker og caps
 • Cykelsko: Cykelsko for MTB eller væddeløbscykel, med perch. Afsluttesystemer
 • Cykelhandsker: som kort finger, fingeringer, tilsat, foret, for alle sæsoner
 • Bicykelbeskyttelsesbriller: for at beskytte mod UV-stråling, insekter, vind, rul-split
 • Cykeltryksække og poser: rygsække, bælter og bælteposer, Bike Travel Bags (til opbevaring af hjul, reservedele og værktøj)

CYKLER ONLINE-SHOP MED ENESTÅENDE SERVICE

De fleste cykelartikler afprøves direkte i sadlen af vores Keller Sports Pros. Din fordel: vores erfaring og en eksklusiv produktudvælgelse.

Savner du ikke nye tilbud? -Abonnér på vores nyhedsbrev! Bestil nu dit individuelle cykelsæt i præmiekvalitet med et passende cykeltilbud!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.