Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

KØB AF EN CYKELHJELM - KVALITETEN ER AFGØRENDE

Viljen til at bære hjelm når man cykler er heldigvis steget i de seneste år. For at sikre, at dit hoved virkelig er beskyttet, skal hjelmen være perfekt tilpasset til dig og af god kvalitet. Når du køber en hjelm, må du ikke tolerere at klemme og klemme, og du skal vælge størrelsen omhyggeligt. Find ud af, hvordan du vælger den rigtige cykelhjelm her.

CYKELHJELME: STØRRELSE OG PASFORM

Ligesom tøj er cykelhjelme normalt mærket med størrelserne XS til XL. For bedre at kunne orientere sig er hovedomkredsen for den pågældende størrelse også angivet i centimeter. For at bestemme dette skal du placere et målebånd lidt over dine ører og køre det rundt om hovedet til startpunktet. Ved panden placeres målebåndet på den del, der stikker længst ud i panden. Sørg for, at båndet ikke glider ned i nakken, men altid forbliver i niveau med ørerne. For at sikre, at hjelmen sidder perfekt, må den ikke sidde for lavt på halsen og skal danne en vandret linje til hovedet. For at tilpasse den til den individuelle hovedform kan hjelmen justeres på baghovedet og under hagen. Den skal være stram nok til, at der stadig er en fingers bredde plads under hagen.

SIKRE CYKELHJELME: PRØVNINGS- OG INSPEKTIONSTÆTNINGER

Der er en simpel test til at kontrollere, om hjelmen sidder godt: træk den langt ind i panden, så du stadig har frit udsyn, og løsn derefter remmen. Hvis hjelmen bliver siddende på dit hoved, når du ryster den kraftigt og rykvis, har den bestået testen. Din hjelm skal også være testet af producenten. Hvis den er forsynet med CE-mærket, opfylder den sikkerhedskravene i de relevante EF-direktiver. GS-mærket viser, at hjelmen har bestået den kollisionstest, der er udført af TÜV.

HVAD DIN CYKELHJELM SKAL HAVE

Det er en misforståelse, at en tung hjelm beskytter bedre end en let hjelm. En hjelm, der vejer op til 300 gram, er perfekt. Især for børn, men også for voksne, er det vigtigt med reflekser eller LED-lys på hjelmen. På den måde er du sikker selv i skumringen og mørket og bliver ikke overset. Da du ikke bør have en normal hue på under din hjelm, findes der særlige hjelmhuer med øreklapper, som holder dig varm om vinteren. En paraply er også upraktisk, men en regnhætte forhindrer i stedet vand i at trænge ind gennem slidserne.

CYKELHJELME - ALLE FORDELENE

I tilfælde af et fald fra cyklen vil en cykelhjelm i det mindste beskytte dit hoved mod sår. Men det kan også redde dit liv.

FORDELE:

  • Beskyttelse mod hovedskader
  • Ventilationsåbninger for at forhindre, at dit hoved overopheder om sommeren
  • Slidser ofte udstyret med insektnet
  • Beskyttelse mod vejrlig (sol, regn)
  • Rollemodelfunktion for børn
  • hjelm kan forhindre ar eller slidmærker
  • øger din synlighed over for andre ryttere
  • ser sporty ud
  • forhindrer, at håret blæser dig i ansigtet

DEN IDEELLE CYKELHJELM

Der findes ikke nogen "bedste" cykelhjelm. Det er derfor op til dig at finde den bedste hovedbeskyttelse til cykling. For at gøre dette skal du vælge kvalitet, pasform og beskyttelse i overensstemmelse med dine behov. I vores online shop finder du et bredt udvalg af cykelhjelme af høj kvalitet, der garanteret beskytter dit hoved. Når du har fundet en hjelm, der tiltaler dig, er der intet, der står i vejen for dit køb. I fremtiden kan du cykle sikkert til arbejde eller træne til den næste konkurrence.