Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

CYKELTØJ: HVAD HAR DU BRUG FOR?

Lagdeling vinder. Især på længere ture, og endnu mere når du tager ud i bjergene, kan temperaturen og vejrforholdene svinge. Derfor består dit cykeltøj altid af flere forskellige ingredienser, som du kan kombinere, som du vil, og som du hurtigt kan tage af og på igen. Et overblik over det store udvalg, som du nemt kan bestille online i vores butik for cykeltøj:

 • Tops: Dit cykeludstyr omkring overkroppen kan være sammensat af flere forskellige lag. På den måde kan du beskytte dig selv mod kulde, give lindring i varmt vejr og endda holde regn væk fra din hud.

  • Optimal funktion og pasform er afgørende her. På varme og varme dage transporterer cykeltrøjen sved til overfladen og er derfor ikke lavet af bomuld, men af funktionelle materialer. Samtidig er den skåret på en sådan måde, at den støtter dine bevægelser og ikke gnider ubehageligt.

  • Åndbare stoffer transporterer fugt til ydersiden af cykeltrøjen. Samtidig har de fleste modeller en lynlås, så du kan lade vinden blæse mod din hud på varme dage. Til efteråret eller vinteren kan du også finde langærmede cykeltrøjer online hos Keller Sports. De fleste af trøjerne har lommer på ryggen, hvor du f.eks. kan opbevare energibarer.

  • Varme og/eller beskyttelse mod regn. Cykeljakker tjener som ekstra beskyttelse mod elementerne. Du kan normalt vælge mellem softshell- og hardshell-modeller. Sidstnævnte beskytter dig mod vand, men er mindre åndbare, mens softshelljakker holder dig varm uden at skabe varmeophobning.

  • Især på lange nedkørsler fungerer lette cykelveste som et ekstra lag mod vinden. Desuden er de så kompakte, at du endda kan gemme dem væk i lommen på din trøje. Lidt mere voluminøse cykelveste af softshell er f.eks. cykelveste, som også beskytter overkroppen mod mere intens kulde. Takket være de manglende ærmer øger begge varianter bevægelsesfriheden på trods af den øgede beskyttelse af overkroppen mod kulde i forhold til jakken.

  • Belastningen på kvinders brystkasse er mindre på cyklen end f.eks. ved jogging. Ikke desto mindre er det værd at have en sports-bh på. For den rigtige støtte er en model med medium støtte tilstrækkelig.

 • Funktionsundertøj: Det består af funktionelle stoffer som f.eks. polyamid, er derfor åndbart, transporterer fugt væk fra kroppen og forhindrer dermed, at du køler ned. Samtidig er funktionelle underbukser og skjorter opvarmende og forbedrer dermed kropsklimaet. Takket være en pasform, der er tilpasset til cykling, forhindrer de også ubehagelige gnidninger eller trykpunkter. Særlige sædepuder gør sadlen meget mere behagelig at sidde på, især på lange ture.
 • Cykelshorts: Polstringen er en afgørende detalje. Det letter trykket fra sadlen og gør længere ture mere behagelige. Desuden er cykelshorts åndbare og skåret på en sådan måde, at de følger dine bevægelser nøjagtigt. I vores brede udvalg af cykeltøj kan du vælge mellem korte, 3/4 og lange versioner. Der findes også lidt bredere, robuste shorts til mountainbike-cykling. Integrerede stropper forhindrer ubehagelige glidninger.
 • Cykeltilbehør: Som et ekstra lag mellem hjelm og hovedbund findes der retrocykelhætter til sommeren, som også skjuler alt for vådt hår i frokostpausen. Om vinteren kan du tage en cykelhue på. For at du ikke skal forpligte dig for meget, er der også arm- og benvarmere. Du kan tage dem på spontant, når det bliver køligere i højden, og du kan blot lade dem glide hen til dit håndled eller din ankel i dalen. På den måde behøver du ikke at skifte hele dit tøj for at tilpasse dig de skiftende temperaturer. Cykelhandsker giver også beskyttelse på den ene side og en ekstra varmepude på den anden side. Du kan vælge mellem tynde modeller, der dækker hele fingrene, og varianter, der lader dem være fri.

HVORFOR ER SÆRLIGT CYKELTØJ VÆRD AT BRUGE?

På cyklen er du overladt til elementerne, sol, varme, kulde, regn og vind. Men ikke uden beskyttelse. Takket være særlige funktionsmaterialer sikrer vores førsteklasses cykeltøj et afbalanceret kropsklima, transporterer fugt væk og holder dig varm. Samtidig er den åndbar, og hardshell-udstyret beskytter mod regn og vind.

Takket være elastiske stoffer, ergonomiske snit og velplacerede puder er bukser, skjorter og trøjer også præcist tilpasset kravene til cykling. Ved hjælp af ekstra reflekser kan du også øge din synlighed selv under de mest ugunstige vejrforhold og i skumringen.

DET RIGTIGE CYKELTØJ TIL HVER SÆSON

Bare lidt friskere vind, kølige nedkørsler og mulige regnbyger eller lave temperaturer lige i starten af turen eller omskifteligt vejr. Du finder det rigtige cykeltøj til vinteren såvel som til sommeren og overgangssæsonen:

Cykelbeklædning til vinteren

Varme er især vigtigt for vintercykeltøj. Derfor bør du vælge termiske materialer. De holder dig varm og giver dig samtidig den nødvendige funktionalitet. Selvfølgelig vil du også undgå varmeophobning under dit udstyr om vinteren. Du bør også altid have et vandtæt lag med dig, men ikke nødvendigvis i starten af turen. For du bør ikke klæde dig for tykt på med det samme. Det er bedre at reagere spontant, men eftertrykkeligt på temperaturændringer. Reflekterende detaljer på dit cykeltøj forbedrer din synlighed i skumringen.

Cykeltøj til sommeren

Cykeltøj til sommeren er først og fremmest let og åndbart. De funktionelle stoffer skal køle overkroppen, men ikke afkøle den. De transporterer derfor effektivt sved væk til ydersiden. En lynlås på den kortærmede trøje forbedrer ventilationen. Pak lette veste til nedturen og vandafvisende jakker mod regnbyger. Armvarmere og benvarmere giver dig mulighed for at reagere spontant, hvis temperaturen falder lidt mere under turen i bjergene.

Cykelbeklædning til overgangsperioden

Cykelbeklædning til overgangsperioden består også af flere lag, som kan kombineres optimalt. Den fokuserer også på åndbarhed. For at holde dine muskler varme kan du have lange arme og ben på din trøje og dine shorts. En vindjakke beskytter dig mod vinden, mens en hardshelljakke holder regnen ude. Reflekser og funktionsundertøj bør også ledsage dig i overgangsperioden.

HVORDAN SKAL CYKELTØJ PASSE

Stramt, men ikke for stramt. Komfortabel, men ikke for løs. Det er den grundlæggende formel. Det er sådan, at de funktionelle stoffer udfolder deres fulde effekt. Da intet flagrer i vinden, forbedrer kropsnært tøj også aerodynamikken. Hvis bukserne og trøjen ikke krøller, modvirker du også friktion og trykpunkter. Dit udstyr bør dog ikke begrænse dig. I stedet skal den støtte dine bevægelser på cyklen på den bedst mulige måde. Derfor er testen i cykelstilling også vigtig. Her kan du se, om den nye trøje eller de nye bukser virkelig passer perfekt, når du sidder i sadlen.

HVOR (OFTE) VASKER DU CYKELTØJ?

Hvis du vil være sikker på, at du beholder alle funktionelle egenskaber ved dit cykeltøj, selv når du vasker det flere gange, skal du tjekke etiketten. Her kan du læse, hvor varmt du kan vaske dit udstyr, og om det er egnet til maskinen og/eller tørretumbleren. Brug altid flydende rengøringsmidler, helst endda specielle funktionelle rengøringsmidler. Pulver og blødgøringsmiddel er ikke et alternativ.

Hvis du vasker trøjer, jakker og bukser i maskinen, skal du indstille centrifugeringshastigheden så lavt som muligt, vende det hele på vrangen og lukke lynlåse og velcrolukninger. Regelmæssig vask er naturligvis obligatorisk på grund af den tætte kontakt med kroppen. Samtidig bevarer den funktionen, da den befrier tøjet for mikropartikler. Du bør dog genopfriske imprægneringen efter ca. 5 vaske. Du kan modvirke stærke lugte ved at bruge desinficerende vasketilsætningsstoffer.

DET BEDSTE CYKELTØJ HOS KELLER SPORTS

Førsteklasses cykeltøj har mange facetter. Trøjen. Jakken. Vesten. Plus undertøj, handsker, sports-bh'er, arm- og benvarmere - og du kan få det hele hos Keller Sports. Slap af, og bestil dit cykeltøj online fra topmærker som Alé, Assos, Castelli og Craft. Falke, For.Bicy, Giro og Gore Wear er også en del af vores sortiment, og det samme gælder Maloja, Pearl Izumi, POC og Scott. I vores butik med cykeltøj finder du det bedste cykeltøj til mænd og kvinder samt jævnligt attraktive tilbud i vores udsalg af cykeltøj.