Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

EN VIGTIG DEL AF DET GRUNDLÆGGENDE CYKELUDSTYR

På grund af det tætsiddende og aerodynamiske snit inspirerer bib shortsene især landevejscyklister. Stropperne sørger for, at shortsene ikke glider. Læbeshortsene har en forlænget rygparti, som effektivt beskytter denne følsomme kropsdel mod træk. Cykelshorts med stropper kan glimrende kombineres med andre beklædningsgenstande. Normalt bærer cyklister en lang- eller kortærmet trøje over shortsene. Du kan også forlænge de korte bib shorts med benvarmere og dermed skabe et fleksibelt outfit til det omskiftelige vejr.

HVAD BIB SHORTS GIVER DIG OM SOMMEREN

Især til den varmere årstid anbefaler vi bib shorts. Disse korte bibshorts er fremstillet af et særligt let, smidigt og tyndt stof. Bib shorts er ikke forede og har, afhængigt af modellen, netindsatser. Dette sikrer desuden en luftig følelse på din hud. En kortærmet trøje passer meget godt over bib-shortsene. Mænd kan også undlade at tage trøjen ud, når det er varmt. Mange bib shorts har en meget komprimerende struktur. Det har en positiv effekt på dine muskler. Kompressionen forbedrer blodcirkulationen i dine ben og fremmer ilttransporten i muskelcellerne. På denne måde vil du forbedre din præstation betydeligt og restituere hurtigere efter intensive træningspas.

TIL KØLIGT VEJR: LANGE BIB SHORTS TIL MÆND OG KVINDER

Cykelshorts med stropper fås i en lang udgave til vinteren og overgangsperioden. De termiske modeller med børstet inderside er særligt varme. Nogle bib shorts har specielle termonetindsatser, så luften kan cirkulere inde i shortsene på trods af den gode isolering. I virkelig ubehageligt vejr med sne, vind eller regn giver windstopper bib shorts enorme fordele. Disse bukser er ofte lavet af et softshell-materiale og har vind- og vandafvisende egenskaber.

MULIGE FUNKTIONER

Mange bib shorts har særligt udstyr for bedre funktionalitet. Mange modeller har reflekterende striber eller reflekterende detaljer for at sikre, at andre mennesker hurtigere kan se dig i mørke og tåge. Flade sømme reducerer friktion under cykling og forhindrer smertefulde trykpunkter. Sædepuder er en af de obligatoriske funktioner. Nogle modeller er udstyret med antibakterielle egenskaber. Stretchindsatser for mere elasticitet samt slidstærke besætninger er blandt de mulige ekstraudstyr på cykelshorts til cykling. Lommer, der kan lukkes, øger den praktiske fordel. De patenterede lynlåssystemer, der er ideelle til at have med på farten, øger komforten, når du skal på toilettet, og gør det meget nemmere, især for kvinder.

FORDELE OG ULEMPER VED CYKELSHORTS MED STROPPER

Der er cyklister, som foretrækker ikke at tage deres bib shorts af, fordi de er så behagelige. Men der er også atleter, der foretrækker stropløse shorts, fordi de synes, at de er for besværlige at tage af og på. I sidste ende er det en personlig smagssag, så du må selv finde ud af, hvilken model du bedst kan lide.

FORDELE:

  • sikkert greb og ingen glidning
  • godt isoleret ryg
  • behagelig fri fornemmelse i maveområdet
  • komfortabel og elastisk

ULEMPER:

  • vanskeligere at håndtere ved på- og aftagning
  • ikke så praktisk, når man skal på toilettet

LÆR BIB SHORTS TIL CYKLISTER AT KENDE NU

Cykelshorts med stropper er helt sikkert mere behagelige. Det er derfor værd at købe en sådan model. Keller Sports tilbyder bib shorts til mænd og kvinder i korte og lange versioner. Du kan vælge mellem mange farve- og mønstervarianter og vælge en model af høj kvalitet fra dit yndlingsmærke.