• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

FIT FOR SOMMEREN MED DET RIGTIGE TØJ

I vores online shop tilbyder vi dig et udvalg af aerodynamisk skårne shorts til cykelryttere og lidt bredere modeller til mountainbikere. Uanset hvilken model du vælger, har alle shortsene et snit, der gør dem velegnede til cykling. Du vil nyde fuld bevægelsesfrihed og føle dig meget komfortabel på din cykel takket være det åndbare og fugtregulerende design. Shortsene er hovedsageligt fremstillet af syntetiske funktionsfibre, der tørrer hurtigt og er meget lette mod huden. Mesh-indsatser forbedrer desuden luftcirkulationen i nogle modeller. Flade eller minimerede sømme forhindrer friktion og hudirritationer.

CYKELSHORTS TIL PROFESSIONEL BRUG PÅ LANDEVEJEN

Traditionelt er cykelshorts til racerkørere skåret tæt ind til kroppen. Det har den fordel, at du yder mindre modstand mod luften og dermed kommer hurtigere fremad. Åndbare sædepuder sikrer behagelig kørsel selv over længere distancer. De stramme cykelshorts bliver på plads takket være kompression, elastiske manchetter og oftest silikoneklæbende belægninger. Du kan kombinere shortsene med benvarmere i omskifteligt vejr for at beskytte dine lægge mod kulden. De kan også kombineres med andre cykelshorts uden problemer. Strømpebukser, der er særligt egnede til dette formål, er udstyret med løkker til at fastgøre dem til overbukserne.

DE RIGTIGE CYKELSHORTS TIL FREERIDERS OG FRITIDSCYKLISTER

Igen har off-road-ryttere helt andre behov end racerkørere. En afslappet fremtoning er en del af deres sport. Det er derfor, at cykelshorts til mountainbikere er bredere skåret. Shortsene klæber ikke til huden og er ofte lavet af et elastisk 4-vejs stretchmateriale. For at være egnet til offroad-brug i al slags vejr fås de korte cykelshorts i vandafvisende og vindtætte versioner. De, der kan lide at køre med et sædeunderlag, kan blot trække de stramme, polstrede shorts under. Cykelshorts er særligt robuste og slidstærke. Visuelt ligner de konventionelle bermudashorts med knapper, klapper og praktiske lommer. Velcro og lynlåse samt en elastisk linning giver en perfekt pasform til din kropsform.

FORDELE OG ULEMPER VED CYKELSHORTS

Et par korte cykelshorts er ideelle til de varmere dage og har næsten ingen ulemper, når vejret er godt. Det eneste, der skal overvejes, er, om korte bibshorts ville være et alternativ på grund af den bedre pasform. At shorts, der kun når til knæet, kan være for kolde i køligt vejr, er indlysende. De fleste cykelshorts kan dog nemt forlænges med benvarmere, hvis det er nødvendigt.

FORDELE:

 • fuld bevægelsesfrihed
 • åndbar
 • hudvenligt stof
 • svedtransporterende
 • hurtig tørring
 • fås i vind- og vandafvisende versioner
 • god UV-solbeskyttelse

ULEMPER:

 • kalvene er ubeskyttede mod flyvende insekter og solen
 • for køligt i pludselig koldere vejr

SER FREM TIL SOMMERENS CYKELTURE I DINE NYE SHORTS

Korte cykelshorts gør det mere behageligt at træne i varme temperaturer. De giver en luftig og fri følelse. Hvis du også ønsker at drage fordel af fordelene, bør du specifikt kigge efter cykelshorts hos Keller Sports, der tiltaler dig mest med hensyn til design og funktioner. Hvis du ikke kan beslutte dig, bør du vælge flere modeller, for sommeren er lang, og du har brug for nok cykeltøj at skifte til.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.