Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

DEN FUNKTIONELLE MERVÆRDI AF DINE CYKELSHORTS TIL KVINDER

Cykelbukser er et vigtigt stykke tøj, når du cykler. Et par cykelshorts kan være afgørende for, om din cykeltur bliver en fornøjelse eller mere en prøvelse. Hvis du sidder i sadlen i timevis, bør du lægge stor vægt på komfort. En passende siddeunderlag giver dig beskyttelse i stresszonen i perinealområdet og kan reducere friktion og tryk til et minimum. Fugttransport er lige så vigtig. Patenterede mikrofiberstoffer er ideelle, fordi de er åndbare, sikrer en god pasform og i kombination med elastan samtidig giver elasticitet.

HVILKE TYPER CYKELSHORTS TIL KVINDER FINDES DER?

Før du vælger de rigtige cykelshorts til dig, skal du se på de forskellige typer. Cykelshorts kan opdeles i tre kategorier, som vi forklarer nærmere her. De mest almindelige cykelshorts er de normale cykelshorts i lange og korte modeller. Disse shorts er en del af dit basisudstyr til cykling og er for det meste fremstillet af en blanding af polyester og elastan. Den integrerede sædepude beskytter din bagdel. Cykelshortsene sidder stramt og har derfor lav vindmodstand. Blandt de vigtigste egenskaber ved disse cykelshorts til kvinder er, at de er åndbare, slidstærke, skridsikre og ofte endda reflekterende. De korte modeller er især velegnede til varme sommerdage, mens de lange bukser er optimale om vinteren. Hvis du foretrækker en mellemting mellem de to varianter, skal du vælge ¾-cykelshorts.

ENDNU MERE KOMFORTABEL: BIB SHORTS OG BIB TIGHTS

Cykelbukser er et alternativ. Udførelsen og de anvendte materialer er de samme som andre cykelshorts til kvinder. De er fremstillet af et blandet stof af polyester og spandex, som sikrer åndbarhed og behagelig komfort. Den største forskel i forhold til konventionelle cykelshorts til kvinder er stropperne. De holder shortsene på plads og gør det muligt at undgå en elastisk linning, hvilket er irriterende for nogle kvinder. Mange af kvindernes bibs er lukket meget højt i ryggen. Det beskytter ryggen og nyrerne mod træk og kulde. Der findes også korte bibs til kvinder til sommer og lange modeller til vinter.

AFSLAPPET OG ROBUST: MTB SHORTS

Sidst men ikke mindst kan du finde de lange og korte MTB-cykelshorts i vores online shop. De er netop velegnede til de damer, der ikke kan lide stramme bukser på cyklen og hellere vil gå efter modeller med bredere snit. MTB-shorts til kvinder sidder meget løsere end de ovennævnte modeller. Disse cykelshorts er især populære blandt mountainbikere og BMX-ryttere. Under de brede shorts kan du trække specielle polstrede cykelunderbukser eller endda tætsiddende cykelshorts på. Desuden er dameshorts til mountainbike cykling meget robuste og slidstærke. MTB-bukserne overlever også fald og beskytter dine ben mod skader. De syede lommer på bukserne giver nok opbevaringsplads. For at sikre optimal luftcirkulation er der integreret ventilationsåbninger.

FORDELE OG ULEMPER VED CYKELSHORTS TIL KVINDER

Vi ønsker at gøre det nemmere for dig at vælge de rigtige cykelshorts til dig. Derfor har vi listet nogle fordele og ulemper. Disse bør hjælpe dig med at finde de rigtige bukser til dine ture.

FORDELE

  • stor bevægelsesfrihed
  • god aerodynamik
  • åndbar afhængigt af materialet
  • meget lav vindmodstand afhængig af materiale
  • afhængig af model, beskyttelse ved indsyet sædepolstring

ULEMPER

  • ikke særlig slidstærke, undtagen MTB-bukser

CYKELSHORTS TIL KVINDER - DET OPTIMALE VALG FOR ENHVER SMAG

Når du køber cykelshorts til kvinder, skal du ikke kun kigge på udseendet. Funktion og den rigtige størrelse er langt vigtigere. Lige så vigtig er sædepolstringen, som skal give dig beskyttelse og støtte på sadlen. Det er naturligvis ikke et must, men det vil gøre dine ture lettere. Cykelshorts til kvinder er en del af ethvert basisudstyr og bør derfor ikke mangle. Tag et kig på modellerne i vores online shop og få dit eget overblik!