Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

NÅR DEN BLIVER FOR FRISK OMKRING LÆGGENE

Træning i koldt vejr kræver veltilpasset tøj. Dette omfatter bukser, der beskytter dine ben fra top til bund. I et par lange cykelshorts kan du dyrke din sport ved lave temperaturer uden problemer. Du er perfekt isoleret, så din krop mister næsten ingen varme. Samtidig er fugttransporten og luftskiftet uhindret. En varm og tør følelse på huden er resultatet af funktionelle tekstiler, der har en fremragende fugt- og varmestyring. En anden fordel er den enorme bærekomfort. Du kan strække dig i alle retninger i det elastiske materiale uden at miste din bevægelsesfrihed.

DE RIGTIGE CYKELSHORTS TIL RACERKØRERE

Atleter og racerkørere foretrækker lange bukser, der giver mulighed for maksimal acceleration. Et aerodynamisk design, der sidder tæt på kroppen, er helt klart en fordel. De lange bukser er skåret tæt til kroppen og er elastiske. De føles som en anden hud. Silikonebelægninger og en flad linning sikrer en perfekt pasform og fremragende støtte. Komfortable sædepuder fuldender funktionerne. Hvis du er meget på farten, har du naturligvis brug for at blive set med det samme i alt slags vejr og på alle tider af døgnet. Derfor er mange af de lange cykelshorts udstyret med refleksanordninger.

OG DETTE ER, HVAD MOUNTAINBIKERE BÆRER

Mountainbikere kan lide det ret afslappet. Mange fritidsatleter foretrækker også lange bukser, der ikke klæber til benet, men lader lidt luft være mellem huden og tekstilerne. Cykelbukser er ikke tætsiddende, men er stadig elastiske. Ved hoften er der en elastik, som er ideelt individuelt justerbar. Typisk er der forformede knæområder og en lynlås i den nederste del af benet for at gøre det lettere at tage den af og på. Disse lange cykelshorts har også sædeforstærkning og beskyttelse mod slid. De fås både som vindstoppere og som regnbukser. Du kan have de vand- og vindtætte bukser på direkte på huden eller trække dem over en stram buks. Overbukserne er fjerlette, let komprimerbare og derfor ideelle som et nyttigt tilbehør ved pludselige vejrskift.

FORDELE OG ULEMPER VED LANGE CYKELBUKSER

I koldt vejr får du kolde lægge uden et par lange bukser på cyklen. Derfor er det bedst at købe flere par cykelshorts med lange ben til vinter og kolde dage. Ulemperne opstår kun i forhold til alternativerne. Du kan f.eks. forlænge shorts med benvarmere i en vis periode. Lange bukser med stropper giver dig også mere komfort og et mere sikkert greb, men de er mere besværlige at tage af og på.

FORDELE:

  • smalle og brede bukser kan kombineres godt med hinanden
  • sikkert hold takket være justerbar linning og særlige lukkeelementer
  • god varmeisolering
  • komfortabel og elastisk
  • fuld bevægelsesfrihed
  • høj åndbarhed
  • fugtregulerende
  • fås som vindstopper og regnbukser

ULEMPER:

  • benvarmere er mere praktiske i tilfælde af pludselige temperaturstigninger
  • ingen beskyttelse af ryggen i forhold til lange bib shorts

FÅ DEM - DINE LANGE CYKELSHORTS TIL KØLIGE DAGE!

Det er kun rigtig sjovt at cykle, når man ikke fryser og føler sig godt tilpas hele vejen rundt. Derfor bør du især kigge efter cykelshorts med lange ben eller en trekvart version i vores sortiment. Keller Sports tilbyder primært lange cykelshorts i de klassiske farver mørkeblå og sort.