• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

CYKELHANDSKER TIL LANGE TURE

Hvorfor er cykelhandsker så vigtige for cyklisten? De er designet netop til cykling. Kvalitetscykelhandsker har en nyttig polstring, der beskytter følsomme punkter på hænderne. På håndfladen er der forskellige tykkelser af polstring, som giver optimal beskyttelse mod vabler og sikrer, at dine hænder absorberer stød bedre. På den måde kan du holde et fast greb om styret selv med svedige hænder og forhindre, at de glider af. Cykelhandsker fås i forskellige materialer og designs. De er åndbare og fjerner sveden perfekt. Desuden tørrer de hurtigt. Desuden er mange modeller vindtætte, vandafvisende eller endda vandtætte. Cykelhandsker, der f.eks. er udstyret med netstof, giver god luftcirkulation om sommeren. På denne måde forbliver dine hænder køligere. Modeller med membraner af høj kvalitet og termisk foring er ideelle til kørsel ved lave temperaturer. Desuden kan du endda finde smartphone-kompatible cykelhandsker, hvor pegefinger og tommelfinger er kompatible med touchskærmen.

CYKELHANDSKER - ALTID ET FAST GREB

Vejcyklister og tourister foretrækker normalt korte cykelhandsker, såkaldte halvfingerhandsker. Men mountainbikere benytter sig også nogle gange af den korte version om sommeren. Stoffet er luftigt, let og tyndt, men stadig godt polstret i håndfladen. Især kvinder foretrækker åndbar og fugtabsorberende stretch samt gelpolstring for mere komfort under cykling.Cykelhandsker sidder som en anden hud, og du har desuden en fremragende bevægelsesfrihed. Handsker med halve fingre til cyklister slutter ved håndleddet. Du kan nemt åbne og lukke dem med en velcrolukning. Kreative producenter har endda integreret en fjernelseshjælp i korte modeller af høj kvalitet. Små løkker på indersiden af fingrene hjælper med at skubbe handskerne fremad.

CYKELHANDSKER - ALLROUNDERE TIL ALLE ÅRSTIDER

Mountainbikere bruger ofte handsker med lange fingre, selv ved høje temperaturer. Disse modeller er fremstillet af et tyndt materiale, godt ventileret og robuste. Med handsker med lange fingre får mountainbikere ekstra beskyttelse af fingrene, når de kører gennem undervegetation eller grene. Cykelhandsker med stødabsorberende gel- eller skumpolstring er det første valg for downhill-eventyrere. Fuldfingerhandsker giver også optimal beskyttelse i tilfælde af et fald. Forskellige producenter har integreret lette beskyttere på baghånden for at reducere stød. Gode cykelhandsker vejer normalt kun få gram og kan nemt gemmes væk i din trøje eller jakke. Modeller af læder med vandtæt overflade beskytter mod regn og vandstænk.Handsker med fuldfingre beskytter mod kulde, temperaturer under nul og fugt. På kolde dage scorer handsker med lange fingre og Windstopper-funktion point. Specielt forede modeller fremstillet af varmende materialer giver perfekt beskyttelse mod kulde. Reflekterende striber giver også mere sikkerhed i skumringen og i mørke.

FORDELE OG ULEMPER VED CYKELHANDSKER

Hvilken type cyklist er du? Er du landevejscyklist, mountainbiker eller weekendcyklist? Afhængigt af hvilke cykelaktiviteter du foretrækker, har du brug for forskellige funktioner på dine cykelhandsker. Handsker til alle cyklister har naturligvis langt flere fordele.

FORDELE:

  • stødresistent og stødabsorberende
  • skridsikker
  • åndbar
  • komfortabel polstring

ULEMPER:

  • hænderne sveder mere i handsker
  • nogle modeller er kun vandafvisende

MED DE PERFEKTE CYKELHANDSKER KAN DU CYKLE UDEN BEGRÆNSNINGER

Det er godt at vide, at cykelhandsker giver dig mange fordele. De beskytter dine hænder mod stød og vibrationer og aflaster dine hænder på den bedst mulige måde. Desuden sikrer de, at du ikke glider af styret på grund af svedige hænder. Cykelhandsker skal sidde tæt og komfortabelt. Især modeller af elastisk neoprenmateriale er ideelle ledsagere til ture i vådt vejr. Cykelhandsker af høj kvalitet giver et godt greb om styret, giver dine fingre bevægelsesfrihed og er tilstrækkeligt polstrede. Sørg for din sikkerhed, og find det bedste valg til dit næste cykeleventyr i vores online shop.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.