• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

CYKELJAKKER - FORBEREDT TIL ALLE VEJRFORHOLD

Ikke alle jakker er ens, og det vil du senest blive klar over under din research hos Keller Sports. Du finder lette jakker til overgangssæsonen og diskret blæsende vejr samt ekstremt velisolerede jakker til den dybeste vinter og kraftig regn. Som det er typisk for cykling, er armene og ryggen skåret lidt længere, og jakkerne har en aerodynamisk form. Fælles for alle modellerne er, at de har et åndbart design, som sikrer et optimalt kropsklima. Derfor sveder du ikke i cykeljakkerne og vil altid føle dig godt tilpas, medmindre vejret pludselig bliver det stik modsatte.

HVORDAN DU VÆLGER DEN RIGTIGE CYKELJAKKE

Kan du lide at cykle tidligt om morgenen, når de første solstråler kæmper sig vej gennem morgentågen, og en kølig brise rammer dine lægge? Så er en fleecejakke normalt nok. Fleececykeljakker er fremstillet af et meget blødt og varmt polyestermateriale, der har fremragende fugthåndteringsevne. Du føler dig varm og tør - så længe det ikke begynder at regne, for fleecejakker er ikke vandtætte. Hvis der kan forventes vådt oppefra, må du hellere tage din cykeljakke frem fra garderoben. Takket være innovative teknologier er denne jakke ikke kun vandtæt, men også åndbar og har det samme kropsnære snit som alle dele af dit cykeltøj. Hvis du er den type cyklist, der ikke har noget imod selv de koldeste temperaturer, bør du købe en særlig isolerende jakke. De er udstyret med en varm hætte og giver dig ekstra beskyttelse mod solens intense stråler på bjergture.

EN SOFTSHELL-JAKKE SPECIELT TIL CYKLISTER

Softshelljakker er populære blandt både mænd og kvinder, da de er ideelle til omskifteligt og vådt vejr. Fronten er vand- og vindafvisende. Afhængigt af typen af strækstof har tøjet en vandsøjle på ca. 5000 mm. Hvis du vælger en særlig varm model, er indersiden normalt ru. De varme og beskyttende softshelljakker giver dig også optimal bevægelsesfrihed og fleksibilitet.

EKSTRAUDSTYR TIL ENDNU MERE CYKELGLÆDE

Der er mere i en cykeljakke som denne end blot et elastisk stof i flere lag og en simpel lynlås. Selv lynlåsen er udstyret med forskellige finesser, afhængigt af modellen, f.eks. med en glideskinne med låsesystem, så den ikke klirrer, mens den cykler. Reflekser er vigtige, så bilisterne hurtigt kan genkende dig på vejen. Enten er lynlåsen designet til at lyse op i mørket, når den er oplyst, eller også finder du reflekterende elementer på din jakke andre steder for at øge sikkerheden på vejen. Der er laserskårne slidser under armene, især på de lidt lettere modeller til overgangssæsonen. Disse sikrer en bedre luftcirkulation og et behageligt mikroklima under jakken.

FORDELE OG ULEMPER VED CYKELJAKKER

Der er ingen ulemper ved en cykeljakke i sig selv, bortset fra at du er nødt til at opbevare den på en eller anden måde, hvis du vil tage den af, når du er ude at rejse. Derudover er alle jakker meget praktiske og har mange funktioner, der gør din cykeloplevelse så behagelig som muligt. For mange atleter er cykeljakken det øverste lag af løgskindslooket.

FORDELE:

 • fleksibel anvendelse
 • kropsnært snit
 • fuld bevægelsesfrihed
 • relativt let
 • hurtig tørring
 • god UV-beskyttelse
 • mange modeller kan også bruges som fritidstøj

ULEMPER:

 • vanskelig at opbevare, når vejret bliver varmere

FIND DIN YNDLINGSJAKKE NU!

Vejret er lige så varieret som udvalget af jakker hos Keller Sports. Mandlige og kvindelige cyklister finder et stort udvalg af specielle cykeljakker i forskellige designs til forskellige vejrforhold. Vælg din cykeljakke i en farve, du kan lide, nu!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.