Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Du kan finde cykelsokker til alle typer brug i Keller Sports online shop. Ud over de klassiske, alsidige funktionelle sokker tilbyder vi også kompressionssokker og vandtætte sokker i alle populære størrelser. Oplev kvalitetscykelsokker til mænd og kvinder fra producenter af høj kvalitet som Scott, Maap, Assos, Castelli, Gore Wear og POC. Ud over en beskyttende hjelm, velpolstrede cykelshorts og robuste cykelsko er cykelsokker en vigtig del af din træningsgarderobe.

Cykelsokker imponerer med polstrede zoner

Cykelsokker skal modstå andre krav end f.eks. sokker til løb eller vandreture. Andre trykpunkter end i løbesko stiller derfor andre krav til materialesammensætningen og forarbejdningen af cykelsokker end i løbesko. For at undgå vabler og skader har mange modeller zoner i pedal- og hælområdet, der er specielt tilpasset til cykling og er let polstret. Et andet vigtigt punkt er åndbarhed: Gode cykelsokker sikrer konstant kølige og tørre fødder. Til de koldere dage findes der også cykelsokker med isolerende materialer som merinould, der beskytter dig mod nedkøling.

Fordelene ved cykelsokker:

  • De holder dine fødder kølige og tørre, mens du cykler, takket være effektiv fugttransport og åndbarhed.
  • Dæmpning på hæle og tæer giver endnu mere komfort og forhindrer skader og vabler.
  • Modeller med en integreret vind- og vandtæt membran forhindrer fugt i at trænge ind, når du kører gennem vandpytter.

Cykelsokker med kompressionseffekt

En trend, der kommer fra løbesektoren og som får flere og flere fans inden for cykling, er cykelsokker med kompressionseffekt. De højtskårne plastiksokker strækker sig over læggen og giver et konstant tryk på huden, hvilket har en positiv effekt på musklerne. Mange atleter bruger også kompressionsstrømper under regenerering for at undgå tunge ben og tykke fødder. Det laktat, der er ophobet i musklerne, kan nedbrydes bedre gennem kompressionen.