• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

DE STØRSTE FORDELE VED CYKELTRØJER

Når det gælder funktioner af høj kvalitet og sofistikerede teknologier, har producenterne af cykeltøj næsten ingen grænser i dag. Fokus er dog altid på: åndbarhed, fugthåndtering og ventilation gennem målrettet brug af funktionelle fibre - især i cykeltrøjer. Og enhver, der nogensinde har kørt en længere tur i en klam bomulds-T-shirt, ved, hvor vigtigt det er, at sveden hurtigt transporteres væk fra kroppen.

Det er den eneste måde at bevare bærekomforten på. Vores udvalg af cykeltrøjer af høj kvalitet gør netop dette - og mere til: Premium cykeltrøjer imponerer også med deres lette vægt, lave luftmodstand og cykelspecifikke pasform. På landevejscykler foretrækkes aerodynamiske snit, på mountainbike mere komfortable trøjer af modstandsdygtige stoffer, der også kan modstå kontakt med en gren eller en sten.

CYKELTRØJER: HVILKE MATERIALER ER TILGÆNGELIGE?

For at du kan føle dig tør hele vejen rundt, er overdelene lavet af et særligt funktionelt materiale, der meget hurtigt transporterer fugt til overfladen. Polyester anvendes næsten altid til dette formål. Det syntetiske stof er meget let at passe, slidstærkt og holdbart. Cykeltrøjernes funktionalitet suppleres nogle gange med en lille mængde elastan for at øge trøjernes strækbarhed.

HVAD ER KENDETEGNENE VED EN CYKELTRØJE?

  • Ærmer: Cykeltrøjer med korte ærmer eller modeller uden ærmer er ideelle til sommeren og til træning eller konkurrencer indendørs. De, der hviler underarmene på styret under kørslen, foretrækker dog måske en langærmet trøje, da stoffet beskytter huden mod trykpunkter og slid.
  • Lommer: De berømte "tre baglommer" er standard på de fleste cykeltrøjer: Du skal trods alt kunne opbevare energibarer eller geléer på lange ture, uden at de kommer i vejen for din tur.
  • Lynlås: Cykeltrøjer af høj kvalitet har en lynlås foran, som helst skal løbe over hele forstykket. På den måde kan du åbne eller lukke din trøje, som du vil, afhængigt af vejret og omstændighederne.
  • Fugttransport: De funktionelle fibre transporterer hurtigt sved fra indersiden til ydersiden. Her kan det fordampe uhindret, og dit kropsklima forbliver i den grønne zone.
  • Termiske cykeltrøjer: Varmende termiske cykeltrøjer beskytter dig desuden mod kold vind med en vindtæt membran.

HVORDAN SKAL EN CYKELTRØJE SIDDE?

Når du skal vælge, om en cykeltrøje skal være tætsiddende eller løstsiddende, er det ikke kun et spørgsmål om udseende. Hver type cykling har forskellige krav til en trøje. I cykelløb, hvor hastighed er det vigtigste, bør du vælge en trøje, der sidder tæt til. Mange cykeltrøjer af denne type er også udstyret med lynlåse i forskellige længder, så de kan tages hurtigt og nemt på trods af det stramme snit. Lynlåsen gør også, at trøjerne sidder stramt om halsen, så der ikke kan dannes luftlommer under turen.

Af samme grund har mange modeller en bredere arm- og rygmanchet med silikonefæstninger eller af elastisk materiale. De passer perfekt på alle kritiske områder og lukker trøjen mod vinden. Hvis du på den anden side leder efter en trøje til mountainbiking, bør du vælge en mere løstskåret trøje. I mange discipliner er bevægelsesfrihed vigtigere end aerodynamik.

DEN BEDSTE CYKELTRØJE TIL HVER SÆSON

Din racercykel og dine trøjer kender ingen sæsoner. Så længe eller så snart vejen tillader det, kan du tage din passende trøje på og starte din næste cykeltur. Hos Keller Sports finder du den ideelle trøje til din cykelsport til mænd og kvinder til enhver tid og i alt slags vejr. Det er det, du skal holde øje med:

Cykeltrøjer til vinteren

Til den kolde årstid findes der specielle cykeltrøjer, der er udstyret med god isolering mod kulde og fugt. Varmende fleece eller modeller af merinould af høj kvalitet er ideelle til træning på kolde dage.

Cykeltrøjer til sommeren

På varme sommerdage er ærmeløse cykeltrøjer til mænd og specifikke cykeltoppe til kvinder meget populære. Som beskyttelse mod solskoldning har mange modeller også integreret UV-beskyttelse.

Cykeltrøjer til overgangsperioden

I overgangssæsonen kan en kortærmet trøje ofte kombineres godt med ærmer eller cykelveste for at sikre den rette vejrbeskyttelse.

HVORDAN (OFTE) VASKER MAN EN CYKELTRØJE?

Sportstøj, der bruges intensivt, som f.eks. cykeltrøjer, bør vaskes efter hver brug. En cykeltrøje kan vaskes i vaskemaskinen uden forbehold. Brug en skånsom vaskemaskine ved højst 30 grader og brug et mildt vaskemiddel - men aldrig blødgøringsmiddel, da dette indeholder overfladeaktive stoffer, der kan skade trøjens funktion og materiale.

CYKELTRØJER ONLINE HOS KELLER SPORTS

For at finde det ideelle udstyr til dig tilbyder vores cykeltrøjeshop dig et stort udvalg af førsteklasses produkter. Topmærker som Alé, Assos, Castelli, Craft, Gore Wear, ION, Maloja, Pearl Izumi, POC og Scott tilbyder præstationsorienterede cykeltrøjer i alle populære størrelser og farver. Hold også øje med vores udsalg af cykeltrøjer, hvor førsteklasses modeller ofte fås til særligt attraktive priser og meget bekvemt i vores online butik.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.