Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

CYKELTRØJER MED KORTE ÆRMER

Enhver cyklist bør helt sikkert forkæle sig selv med en cykeltrøje med korte ærmer. Du vil ikke have lyst til at tage denne praktiske sportstop af igen. I modsætning til en normal T-shirt sidder kortærmede cykeltrøjer tæt til kroppen. De har en aerodynamisk form og ser ikke kun slanke ud, men hjælper dig også med at holde dig i form, mens du cykler. Du vil få mere fart på og nå hurtigere i mål. En anden fordel er den over gennemsnittet liggende funktionalitet, fordi cykeltoppe er specielt designet, så du næsten ikke sveder i dem.

KORTÆRMEDE CYKELTRØJER - SÆRLIGE EGENSKABER

Faktisk alt. Overdelen er helt fremstillet af funktionelle materialer af høj kvalitet, hvor syntetiske fibre som polyester, polyamid eller elastan spiller en dominerende rolle i materialets sammensætning. Lejlighedsvis anvendes der også bomuld. Stofferne er vandafvisende, hurtigtørrende og behandlet på en sådan måde, at de leder sveden væk fra kroppen og lader den fordampe på overfladen. Desuden er funktionstrøjerne til mandlige og kvindelige cyklister åndbare. Luften kan cirkulere optimalt, og særlige funktioner forstærker denne effekt. Nogle modeller er udstyret med netindsatser under armhulen eller er på anden måde perforerede.

CYKELTRØJER MED KORTE ÆRMER - PERFEKT TIL VARMT VEJR

Cykeltrøjer til mænd og kvinder er ideelle til brug om sommeren. De er luftige, svedregulerende og har, afhængigt af modellen, ekstra funktioner, der gør cykling i den varme årstid mere behagelig og også mere sikker. Især dem, der er på vej med deres cykel i frokostpausen, får ofte alt for meget sol. Derfor tilbyder Keller Sports også cykeltrøjer med fremragende UV-beskyttelse, for det er ikke nødvendigvis sådan, at tøjet beskytter dig mod de skadelige stråler. Disse trøjer er fremstillet af et særligt stof og forhindrer således effektivt solskoldning. En anden raffinement er lugthæmmende materialeegenskaber. Hvis du tager på tur i sådan en trøje, kan du glemme din deodorant.

REFLEKTORER, SNIT OG DETALJER

De fleste kortærmede cykeltrøjer er udstyret med alle mulige former for tilbehør, der gør dem endnu mere komfortable. Det gælder bl.a. lynlåse, som du ikke engang kan se, når de er lukkede på nogle modeller. Disse gør det nemt at tage de kropsnære, men meget elastiske overdele af og på. Integrerede rengøringsklude til dine briller er blandt de andre funktioner i nogle trøjer med korte ærmer. Et af de vigtigste elementer er de reflekterende detaljer, der lyser op, når de belyses af en forlygte i mørke. De er meget vigtige for dig, når du er ude at cykle i dårlige lysforhold.

FORDELE OG ULEMPER VED CYKELTRØJER MED KORTE ÆRMER

En kortærmet cykeltrøje har utallige fordele for både mænd og kvinder, hvilket gør den til en af de vigtigste dele af et cykeltøj. De eneste ulemper er de korte ærmer, nemlig primært når det bliver koldt.

FORDELE:

 • lav luftmodstand
 • bevægelsesfrihed i alle retninger
 • førsteklasses luftcirkulation
 • svedafvisende
 • hurtig tørring
 • lav vægt
 • fås med UV- og lugtbeskyttelse

ULEMPER:

 • anbefales kun i varmt vejr
 • ikke vandtæt
 • meget sporty design og derfor ikke egnet til daglig brug
 • armene er udsat for solen uden beskyttelse

LET OG LUFTIGT SOMMERUDSTYR TIL CYKLISTER

Den varme årstid nærmer sig med hastige skridt, og som passioneret motorcyklist har du brug for det rigtige tøj for at føle dig godt tilpas selv i varmen. Hos Keller Sports tilbyder vi dig kortærmede cykeltrøjer til mænd og kvinder i et attraktivt udvalg af mærker og farver.