Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

CYKELTRØJER KORTE ÆRMER TIL KVINDER

I meget varme temperaturer giver kortærmede cykeltrøjer til kvinder god ventilation under fysisk anstrengelse. De beskytter også overkroppen mod stærkt sollys og hjælper dig aktivt med at regulere din temperatur. Nogle af de kortærmede trøjer har ekstra ventilationsspalte eller lynlåse, så kroppen kan køles ned gennem vinden. Moderne funktionelle materialer transporterer fugt væk fra overkroppen til ydersiden, så du har en behagelig følelse på huden hele tiden. På meget hurtige nedkørsler og i stærk modvind forhindrer cykeltrøjen også, at din overkrop køler for meget ned. Trøjer er uundværlige, når det kommer til sportsudstyr til cyklister og turister. Kortærmede cykeltrøjer til kvinder er derfor en del af det krævende sportsudstyr. Pålidelige, robuste cykeltrøjer af høj kvalitet til kvinder inden for cykelsporten bør være absolut nødvendige.

CYKELTRØJER KORTE ÆRMER TIL KVINDER PÅ KELLER SPORTS

I Keller Sports-shoppen finder du trøjer, der opfylder alle disse krav til kvindelige sportsudøvere og stadig imponerer med deres design og stil.

JERSEYS TILBUD

  • Mængde: ca. 150 til 300 artikler
  • Udvalg: gennemprøvede produkter fra specialiserede sportsudstyrsproducenter
  • Producent: Castelli, Giro, Gore Wear, Maloja, Martini Sportswear, Oakley, POC, Scott eller Ziener
  • Tilgængelige størrelser: XS til XL
  • Prisinterval: 96 DKK til 1413 DKK

NEDSATTE TRØJER I CYKEL-OUTLET

⚠️TIP\: I udsalgsafdelingen hos Keller Sports finder du også mange andre attraktive tilbud til kvinder inden for kortærmede cykeltrøjer til kvinder. Tilgængelighed og priser kan ændres med kort varsel. Brug venligst vores e-mailservice, hvis din størrelse eller ønskede model ikke er tilgængelig i øjeblikket.