• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

LANGÆRMEDE CYKELTRØJER I AERODYNAMISK DESIGN

Hvis du er en passioneret cyklist og ønsker at være sporty selv i overgangssæsonerne og om vinteren, er det værd at købe en langærmet cykeltrøje. Fordelene er den lave vægt og den fremragende bærekomfort. Stoffets kvalitet, som er elastisk både på langs og på tværs, sikrer maksimal komfort. Du har fuld bevægelsesfrihed med fremragende varmeisolering.

LANGÆRMEDE TRØJER TIL AMBITIØSE CYKLISTER

Cyklister, der lægger stor vægt på fart, foretrækker at bære tætsiddende tøj. Overdelenes kropsnære pasform giver dig ikke kun optiske fordele, men reducerer også luftmodstanden. Dette giver dig mulighed for at opnå en optimal hastighed. Et typisk træk ved cykeltøj er en forlænget rygparti, som effektivt forhindrer, at området over hofterne køler ned, fordi overdelen kører opad i den bøjede cykelstilling. For at gøre det nemmere at tage tøj på har de fleste lange cykeltrøjer lynlåse. Disse kan være udformet til at være gennemgående eller kun placeret øverst. I nogle modeller er der en opstående krave, som øger beskyttelsen mod kulde. Som alle funktionelle tekstiler til sportsbrug er cykeltrøjer med lange ærmer åndbare, svedtransporterende og hurtigtørrende. Til fremstilling af stofferne anvender produktionsvirksomhederne delvist patenterede teknologier for at opnå en funktionalitet, der ligger over gennemsnittet.

FUNKTIONELLE, LANGE CYKELTRØJER TIL OFF-ROAD BRUG

En freeride-longsleeve til mountainbikene er bredere og løsere end en cykeltrøje til cykelløb. Den holder dig dejlig varm og giver dig maksimal bevægelsesfrihed. De fleste langærmede toppe til mountainbikene er lavet af fluffy og meget behageligt mikrofiberstof. Materialet er lige så svedtransporterende som det stof, som cykeltrøjerne er lavet af. Luftcirkulationen er fantastisk. Den høje åndbarhed sikrer en regulering af kroppens svedproduktion, og du føler dig tør hele vejen rundt i din Freeride longsleeve. Hvis din top bliver våd, tørrer den hurtigt igen takket være materialesammensætningen af syntetiske fibre.

PRAKTISKE DETALJER FOR MERE KOMFORT VED CYKLING

Det er de små detaljer, der gør en cykeltrøje til et multifunktionelt stykke tøj. Nogle modeller har en udfoldelig, fladt monteret stænkbeskyttelse på bagsiden. Silikonebånd i linningen sikrer, at overdelen forbliver på plads og ikke glider op. En 3D-struktur giver ekstra aerodynamik. I vores online shop finder du også hættetrøjer specielt til cyklister. Hætten er et praktisk tilbehør, og den fungerer fremragende i vind og let regn. Baglommerne er nyttige, og nogle af dem er skåret med en laser og har afløbsåbninger. Som cyklist kan du nemt opbevare vigtige redskaber i dem, uden at det begrænser din bevægelsesfrihed. Nogle modeller leveres med en integreret mikrofiberklud. Du kan bruge den til at rense dine briller, hvis det er nødvendigt.

FORDELE OG ULEMPER VED LANGE CYKELTRØJER

Ambitiøse cyklister kan kun drage fordel af en speciel trøje af funktionelle materialer af høj kvalitet. Spørgsmålet er blot, om en kortærmet eller langærmet model giver flere fordele. Dette afhænger i sidste ende af vejret.

FORDELE:

 • aerodynamisk snit for lav luftmodstand
 • høj bærekomfort og optimal bevægelsesfrihed
 • åndbar
 • fugtregulerende
 • lav vægt
 • mange praktiske detaljer
 • vandafvisende og helt vindtætte modeller fås

ULEMPER:

 • i tilfælde af vejrskift, eventuelt for varmt eller for koldt
 • ikke så luftig som en T-shirt

SOM CYKLIST GODT RUSTET TIL DEN KOLDE ÅRSTID

Med vores langærmede trøjer til cyklister og mountainbikere er du godt rustet til køligt vejr. De attraktive overdele giver dig mulighed for at træne komfortabelt ved lave temperaturer. I vores online shop tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige modeller fra kendte mærker i forskellige designs og farver.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.