• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

CYKELVESTE TIL LANDEVEJ, MTB OG TOURING.

Den vigtigste fordel: vejrbeskyttelse på dage, hvor det er for koldt udenfor til at cykle i en cykeltrøje - men samtidig er det for varmt til en cykeljakke med ærmer. Til dette formål er de fleste modeller vindtætte foran. Den iskolde ridevind preller så bare af. Særligt behageligt: hvis de også har en høj lukket krave.

I rygområdet er vestene normalt også meget åndbare. Nogle producenter anvender her luftigt netstof. De integrerede reflekser øger også synligheden på cyklen i dårligt lys. Og når vesten ikke længere er nødvendig, fordi solen endelig har fået vejret til at gå ned, eller fordi du virkelig sveder under stigningen, kan den nemt gemmes væk i lommen på din trøje eller i rygsækken.

CYKELVESTE - TYPER OG ANVENDELSER

Vindjakke: Vindjakken er en klassiker blandt cykelveste. Den er let, har en vindtæt membran på forsiden og kan stuves i praktisk talt alle lommer, fordi den er så lille. I rygområdet er vindjakkerveste normalt udstyret med et åndbart materiale eller mesh. På denne måde begrænses luftcirkulationen og fugttransporten så lidt som muligt.

Forede cykelveste: Ud over de vindtætte og vandafvisende egenskaber har den termiske vest også en isolerende komponent takket være polstret materiale i foringen. Kombineret med passende undertøj og en langærmet trøje kan den termiske cykelvest også erstatte en lettere vinterjakke på kølige dage.

CYKELVESTE: HVILKE MATERIALER ANBEFALES?

Cykelvestens forside har ofte en vindtæt membran, der beskytter kroppen mod kold vind på cyklen. Membraner af høj kvalitet som Gore Tex Windstopper består af syntetiske polymerer, der er lamineret på et let tekstil som et ultratyndt beskyttende lag. På denne måde sikrer de absolut vindtæthed. Samtidig tillader mikroporerne på overfladen, at sved kan slippe uhindret ud.

På bagsiden af cykelvesten anvender førende producenter et let net eller meget elastiske mikrofibre, der giver mulighed for optimal regulering af kropstemperaturen. I øvrigt: Softshell-veste bliver også mere og mere populære på cyklen. Det er et særligt elastisk og blødt stof med vind- og vandafvisende egenskaber, som ligger behageligt mod huden og følger alle dine bevægelser.

CYKELVEST: FUNKTIONER OG DETALJER

 • Baglommer: Indholdet af trøjelommerne kan også findes i de fleste veste. Nogle modeller har dog ikke deres egne lommer, men har en gennemgående lomme til trøjelommerne.
 • Lynlåse: Sørg for, at lynlåsen på din cykelvest har en stopfunktion. Dette giver dig mulighed for at regulere vestens åbning og dermed også ventilationsgraden.
 • Åndbarhed: Mange producenter bruger netstof i rygområdet for at øge åndbarheden.
 • Fugttransport: De funktionelle fibers særlige overfladestrukturer sikrer, at fugten hurtigt kan transporteres væk fra friktionszonerne. Dette garanterer ren bærekomfort.
 • Termiske cykelveste: De tilbyder effektiv varmeisolering takket være syntetisk polstring som f.eks. Primaloft.
 • Pakningsstørrelse: Mange veste kan foldes sammen på størrelse med en knytnæve og vejer kun lidt mere end 100 gram.
 • Reflektorer: I dårligt vejr eller i mørke giver cykelveste med reflekser bedre synlighed.
 • Vindtæthed: Den integrerede membran foran på vesten beskytter dig mod kold vind.
 • Vandtæthed: Membranen i din cykelvest betragtes som vandtæt, hvis den har en vandsøjle på 800 mm eller mere - under dette niveau er den kun vandafvisende. Du kan finde begge versioner i butikken Keller Sports Cykelvest.

CYKELVESTE: PASFORM OG PASFORM

Din vest kan kun beskytte dig effektivt mod vind og vejr, hvis den sidder korrekt, mens du kører. Ud over vindafvisende kvalitetsmaterialer og optimerede teknologier er det derfor vigtigt, hvor tæt din cykelvest sidder på kroppen. Lommer skal undgås, så der ikke kan komme vind igennem vesten på den næste cykeltur.

For brede veste vil vakle rundt under turen, hvilket ikke er behageligt i det lange løb. Desuden sænker de hastigheden på grund af dårligere aerodynamik. Hvis du har valget mellem to størrelser cykelveste, som i vores udsalg af cykelveste, bør du foretrække den mindre, tætsiddende model.

DE BEDSTE CYKELVESTE TIL HVER SÆSON

 • En vest er altid en god ledsager på dine cykelture, uanset om den køler om sommeren eller er et lag om vinteren. Hos Keller Sports finder du den perfekte vest til mænd og kvinder til enhver årstid.
 • Cykelveste til vinteren
 • På frostklare dage kan en termisk vest være det rigtige valg af tøj. Syntetisk polstring holder din overkrop varm, og vindstoppende membraner beskytter dig mod den kolde vind. Reflekterende elementer øger også din synlighed i trafikken.
 • Cykelveste til sommer
 • Let netstof eller meget elastiske mikrofibre bag på vesten giver en behagelig regulering af kropstemperaturen selv på varme dage.
 • Cykelveste i overgangsperioden
 • Når det stadig er for køligt om morgenen om foråret eller efteråret til at cykle med kun trøjen på, er en vest den ideelle beskyttelse mod vind og fugt - selv i lette regnbyger.

HVORDAN (OFTE) VASKER DU CYKELVESTE?

Funktionelt tøj med følsomme membranmaterialer, f.eks. Windstopper-veste, skal ikke vaskes med det samme, hvis det bliver let snavset. I dette tilfælde er det normalt tilstrækkeligt at banke de indtørrede snavsstænk let ud af tøjet. Det er først, når snavset dækker et stort område eller lugten er ubehagelig, at vaskemaskinen kommer i brug. Vigtigt: Den anbefalede temperatur er normalt 30 grader. Det kan findes på etiketten på det pågældende produkts plejeetiket. Du bør dog generelt undgå at bruge blødgøringsmiddel, så imprægneringen af dit funktionstøj ikke ødelægges.

CYKELVESTE HOS KELLER SPORTS

Vindtætte, vandafvisende, lette og åndbare - cykelveste er ekstremt alsidige. Uanset hvilken vest du vælger i sidste ende, kan de kendte producenter som Alé, Assos, Castelli, Craft, Gore Wear, Löffler, Maloja, POC og Scott overbevise dig med deres førsteklasses kvalitet og funktionalitet. Derfor tilbyder vores Keller Sports cykelvestbutik dig et stort udvalg af forskellige modeller af disse topmærker til mænd og kvinder. Tjek også vores udsalg af cykelveste, hvor topmodellerne ofte fås til særligt attraktive priser og bekvemt i vores online shop.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.