• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Cykeludstyr beskytter og støtter

Hvis du ikke kun bruger din cykel til at køre på arbejde eller til supermarkedet, men altid er på udkig efter den næste sportslige udfordring på din cykel, har du brug for det rigtige tilbehør til eventyr i naturen. Med det store udvalg af forskelligt cykeludstyr i Keller Sports Shop kan du koncentrere dig om det, der virkelig betyder noget på din cykeltur: sporten.

Her finder du et bredt udvalg af følgende cykelgadgets:

  • Cykelbriller
  • Cykelcomputer
  • Tasker til cykler
  • Cykelrygsække
  • Cykelbeskyttere
  • Sportsure

Cykelbriller: Optimalt overblik

Du bør ikke undvære cykelbriller af høj kvalitet, især ikke om sommeren. De fremragende briller fra vores førsteklasses mærker blokerer ikke kun solens blænding, men beskytter dig også mod insekter, støv og vandstænk. Med disse briller har du altid et klart udsyn over vejen. Takket være innovative teknologier giver cykelbrillerne ikke kun øget kontrast og forbedret farveskarphed, men har også et godt greb om hovedet. Deres vægtoptimerede design sikrer den nødvendige bærekomfort - selv på lange distancer. Takket være cykelbrillernes overdimensionerede, ofte gennemgående glas går du ikke glip af en eneste detalje på din cykeltur.

Cykeludstyr: Teknologi og sporing

Brænder du for flere sportsgrene på én gang? Så er sportsurene i Keller Sports Shop perfekt til dig. Disse smartwatches med GPS-funktion er designet til at indsamle så mange data som muligt om mange sportsaktiviteter. Uanset om du kan lide at løbe, bevæge dig langs klatrevægge til toppen eller krydse skove og dale på din cykel - et førsteklasses sportsur vil støtte dig i alle dine bestræbelser. Takket være de nyeste navigationssystemer er det ikke længere en mulighed at fare vild i naturen. Derudover giver smartwatchet dig fysiologiske målinger, så du kan optimere din træning. Hvis det ikke er nok, kan du tilføje en cykelcomputer til dit cykeludstyr. Med disse meget funktionelle enheder kan du registrere yderligere data som f.eks. hastighed og kadence for at presse dig selv endnu mere.

Cykeludstyr - bagage og beskyttelse

Men selv de, der kører i godt vejr, kan finde passende cykeltøj her. Cykelbeskyttere som f.eks. knæ- eller albuebeskyttere beskytter dig pålideligt mod skader i tilfælde af fald under din tur. Cykeltasker og cykelrygsække giver dig en komfortabel måde at opbevare din bagage på under din udflugt. I det store udvalg af cykeludstyr finder enhver cykelelsker det rette tilbehør til sig selv.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.