Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

RADSPORTS OUTLET: MERE AERODYNAMIK TAKKET VÆRE MINDRE CYKELBEKLÆDNING

I cykling har man brug for meget funktionelt tøj. På Radsports tøj kan man forvente, at bi-elastik-stof, fladsømme eller seamless nedskæringer såvel som højteknologiske funktionelle materialer kan vente. Det er vigtigt, at cykelbeklædningen er åndbar og fugtighedsregulerende. Aerodynamiske nedskæringer tilbyder dig en masse komfort og lidt luftmodstand. Tights understøtter dine muskler, mens du cykler. Du vil modtage hjulbukser med eller uden transportører, f.eks. fra POC eller Martini. I cykelafløbet vil De naturligvis også kunne finde disse karakteristika i det reducerede cykeltøj. Fordi du ikke sparer på kvaliteten, men kun til prisen. I overskuddet vil du modtage varemærkevaremærkevarer uden, hvis og hvornår. Den reducerede cykelbeklædning er ikke altid på lager i alle størrelser eller farver. Derfor betaler det sig ikke kun i cyklende, men også i udgangsforet for Dem.

BIKESALG: BIKESCHUHE, RADJERKOTS & MERE

Cykelsko adskiller sig væsentligt fra andre sportssko. Solene er stivere og tilbyder en forbindelse til pedalen. Med klikpedalen kan du ikke kun træde i pedalerne, men trække dem op i den opadgående bevægelse med cykelsko. F. eks. på cykelstikkontoen, vil du finde færre cykelsko på klirylene SIDI, Scott eller Giro. Særlige motorcykelsko overbeviser med meget stive såler, hvilket gør kraftoverføringen direkte på pedalerne. Cykelsko for bjergcyklisk eller tværlandssko har en eneret profil, der gør det lettere for dig at skubbe cyklen på ubrolagt jord. Alternativt kan du vælge All-Mountain Bike-sko, som du også kan cykle med, så godt du kan. Uanset hvilken model du har brug for: i vores cykelløb vil du finde mange reducerede cykelsko i alle versioner.

CYKEL UDGANGSHJELME, BRILLER, CYKELTILBEHØR I TILBUDDET

Din sikkerhed er meget vigtig for cykling. Det er derfor, du kan finde cykelsportsbriller, som du altid har den perfekte udsigt til. Brands som UVEX, Alpina eller Oakley producerer cykelspektakler af forskellige slags. Brækglassene dækker dine øjne fuldstændigt og beskytter dem mod vinden og stenen. Udskiftelige eller selvudladende briller giver dig den bedste udsigt i vejret. I cykelsporten er der cykelbeskyttelsesbriller i alle kongerne. Så du kan vælge et reduceret par briller for hver gang på dagen og vejret. Højkvalitets cykelhjelme fra stikkontaktet sikrer en pålidelig beskyttelse mod lavere priser samt til normale priser. Med lidt held vil du opdage din favorithjelm af Rudy Projekt eller Sweet Protection eller en af de andre præmiemærker i cykelcykelcyklussen. Ud over det reducerede cykelbeklædning er der også billige cykelhandsker for dine hænder på cykelsalg. De er godt tilsat og endda så sikre godt greb, selv når dine hænder sveder.

RADSPORTSSALG: TILBUD PÅ KELLER-SPORT

Er du en bjergbiker, en racercyklist, eller elsker du at turnere på din Trekkingrad? Uanset, hvor intensivt du udøver din sport, vil du i Radsports Outlet modtage det komplette cykeltøj og tilbehør i en lang række valg. Fra cykelhjelm til cykeltøj til cykelundertøj og cykelsko, kan du klæde dig ud fra billige tilbud i salget. Practiske tilbehør som f.eks. fitness-sporingsenheder, rygsække og poser samt drikkevandsflasker letter og optimerer cykelture. På Radsports Outlet får du alt, hvad du har brug for til din sport til rimelige priser.

Godt at vide: At hvis ikke begrænset, er vores cykelpriser kombinationer med andre rabatter i forbindelse med priser. For Cykel Outletware & Cykel Sale Offers er vores sædvanlige fritidsfrister gældende.