Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Betalingsmetoder


< Tilbage til ofte stillede spørgsmålHvilke betalingsmetoder er tilgængelige?

Følgende betalingsmetoder er tilgængelige hos Keller Sports:

  • Kreditkort: Pengene trækkes fra dit kort med det samme, når du bestiller. Tilbagebetalingen tager mellem 3 og 5 arbejdsdage, da det tager lidt tid for banken at behandle tilbagebetalingen. Den faktura, du modtager, når du har afgivet din bestilling, er kun til information.
  • PayPal: Pengene vil blive trukket fra din Paypal-konto straks, når du afgiver din bestilling. I tilfælde af en tilbagebetaling vil pengene komme ind på din konto få minutter efter, at tilbagebetalingen er blevet bekræftet i vores system. Den faktura, du modtager, når du har afgivet din bestilling, er kun til orientering.
  • Faktura (Klarna): Der betales ingen penge på bestillingstidspunktet. Du vil modtage en faktura direkte fra Klarna med alle betalingsoplysninger og informationer: beløb, der skal betales, bankoplysninger og betalingsreferencer.

    Du bedes overføre det angivne beløb inden for 14 dage til den konto, der er angivet i fakturaen, med angivelse af referencenummeret.

    Betalingen skal foretages til den angivne konto. Hvis referencenummeret på overførslen er forkert, vil Klarna ikke kunne finde og knytte betalingen til din udestående faktura.

    Hvis du har problemer med din faktura eller betaling, bedes du kontakte Klarna direkte.

Keller Sports forbeholder sig desuden ret til at begrænse betalingsmulighederne til betaling med kreditkort, forudbetaling og Paypal for ordrer med en vareværdi på mere end 250 € og i andre tilfælde. Bemærk venligst, at det er nødvendigt at indtaste betalingsdataene igen, når du indtaster en ny adresse (også for gaveforsendelser). Dette sikrer, at en adresse kun ændres, hvis du ønsker det.

Det er desværre ikke muligt at ændre betalingsmetoden for en ordre, der allerede er afgivet, på nuværende tidspunkt. Vi kan dog annullere din ordre, så du kan afgive en ny ordre og vælge en anden betalingsmetode.Er der en garanti for den bedste pris?

Hos Keller Sports kan du kun købe varer til den pris, der vises på vores websted. Vi tilpasser ikke vores priser til andre leverandørers priser. Du kan naturligvis findeflere oplysninger om, hvordan du kan få rabatter på den pris, vi tilbyder.