Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*

Hvordan bliver jeg premiummedlem, og hvordan kan jeg annullere?

For at blive et premiummedlem, skal du klikke på ikonet "KELLER PREMIUM" i øverste højre hjørne. Med blot et klik kan du tilføje medlemskabet til din indkøbskurv - ligesom med et normalt produkt. Når du gå til betalingen, vil din premiumrabat på 10% blive fratrækket dine varer direkte, og du kan gennemføre din ordre som normalt.

Nu kan du nyde dine premiumfordele automatisk med alle ordrer. Du skal bare logge ind med din e-mailadresse og din adgangskode på www.keller-sports.dk.

Du kan annullere dit Premium-medlemskab op til 14 dage før den almindelige afslutning af perioden. For at gøre dette skal du logge ind på din kundekonto med din e-mail-adresse og adgangskode. Klik på ikonet for "MIN KONTO" øverst til højre, og vælg derefter "PREMIUM" til venstre. Klik på "Skift Premium-medlemskab".

Hvis du vil fortsætte med at drage fordel af dit medlemskab efter de 12 måneder er gået, behøver du ikke gøre noget andet. Dit medlemskab udvides automatisk med yderligere 12 måneder.

Hvis du har tegnet et Premium-medlemskab med en første periode på 6 måneder for 38 DKK, gælder de samme afbestillingsbetingelser. Efter de første 6 måneder fornyes dit medlemskab automatisk i yderligere 12 måneder mod et gebyr på 75DKK.

*undtagen produkter markeret som "Members Only" eller "Begrænset". Læs venligst vores vilkår og betingelser: https://www.keller-sports.dk/static/vilkaar-betingelser/

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.