• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Hvilke betalingsmetoder accepterer du?

Hos Keller Sports kan du vælge at betale med kreditkort, Paypal, eller Klarna regning (faktura).

 • Kreditkort: Pengene trækkes fra dit kort med det samme, når du afgiver din bestilling. Refusionen tager mellem 3 og 5 arbejdsdage, da banken har brug for noget tid til at behandle refusionen. Den faktura, du modtager, når du har afgivet din bestilling, er kun vejledende.
 • Paypal: Pengene trækkes straks fra din Paypal-konto på det tidspunkt, hvor du afgiver din bestilling. Ved en refusion vil pengene blive modtaget på din konto et par minutter efter, at refusionen er blevet godkendt i vores system. Den faktura, du modtager, når du har afgivet ordren, er blot informativ.
 • Klarna regning (faktura): Der betales ingen penge på tidspunktet for afgivelse af en ordre. Du vil modtage en faktura direkte fra Klarna med alle betalingsoplysninger: beløb, der skal betales, bankkonto og betalingsreferencer.

  Du bedes betale det anførte beløb til den konto, der er angivet på fakturaen, inden for 14 dage med angivelse af referencenummeret.

  Hvis referencenummeret er forkert på bankoverførslen, vil Klarna ikke kunne finde og knytte betalingen til din åbne faktura.

  Hvis du har problemer med din faktura eller betalingen, bedes du kontakte Klarna direkte.

Lige nu er der ingen mulig måde at ændre betalingsmetoden på. Vi kan altid annullere din ordre, og du kan placere en ny ved at vælge en anden betalingsmetode.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.