Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Eksklusiv adgang til stærkt begrænsede produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*

Only available to you as a Premium member:

Hvilke tiltag har Keller Sports gjort?

Fra 17. marts 2020: På grund af den aktuelle situation forårsaget af udbruddet af coronavirus (SARS-CoV-2) er vores højeste prioritet hos Keller Sports at sikre sikkerheden for vores kunder, ansatte og partnere.

I de seneste uger har vi allerede truffet adskillige foranstaltninger for at sikre, at tjenester på vores onlinebutikker Keller Sports og Keller x fortsat er tilgængelige i den sædvanlige høje kvalitet. Gennem disse foranstaltninger kan vi garantere, at din ordre fortsat vil forlade vores lager pålideligt og øjeblikkeligt på grundlag af væsentligt øgede sikkerheds- og hygiejneforhold.

Så vidt angår vores ansatte på München-kontoret har vi gjort det muligt for dem at arbejde hjemmefra. Aftaler laves kun over telefon eller via videoopkald.

Vi er klar over, at sportsaktiviteter nu kun er muligt i et meget begrænset omfang. Ikke desto mindre vil vi fortsat hjælpe med at opretholde en velbalanceret og sporty livsstil. Vi vil holde dig løbende underettet via Instagram og Facebook.

Hele holdet ønsker dig alt det bedste og et godt helbred. Vi takker dig for din forståelse og vedvarende tillid.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.