Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Oplysninger om returnering


< Tilbage til ofte stillede spørgsmålHvordan returnerer jeg varer?

1. Pakning: Læg de genstande, du vil sende tilbage i kassen, i deres originale emballage. Bemærk: Varerne skal returneres i deres oprindelige stand (ubeskadiget, uden brugstegn og med alle etiketter vedhæftet).

2. Klip: Klip nu returlappen med scanningsstregkoderne fra returformularen (den øverste tredjedel over returformularen). Brug de stiplede linjer med sakssymbolet som en vejledning til skæring.

3. Vedlæg den nederste del: Anbring derefter returformularen, dvs. den nederste del af sedlen, oven på pakken.

4. Stick on: Nu kan du lukke pakken og klæbe den allerede skårne returglid på en tydeligt synlig del af pakkens ydre. denne kupon har allerede returadressen og din afsenderadresse skrevet på den.

5. Franking: Omkostningerne ved retur returneres af kunden. Glem ikke at betale tilstrækkelig porto for din forsendelse.

6. Tag det til posthuset: send pakken til et postkontor. Så snart din pakke er ankommet til vores lager, modtager du en e-mail med bekræftelse.

Vær opmærksom på vores vilkår og betingelser: https://www.keller-sports.dk/static/vilkaar-betingelser/Er en ombytning mulig?

Hos Keller Sports udveksler vi ikke artikler - vi accepterer kun retur. Fra den dag, du modtager din ordre, har du 30 naturlige dage til at sende uønskede varer tilbage til os. Vi informerer dig, når vi har modtaget den eller de returnerede artikler, og du modtager en refusion med tiden. I mellemtiden, hvis du ved, at du vil have en artikel i en anden størrelse eller farve end dem, du bestilte første gang, er alt hvad du skal gøre, at placere en anden ordre.

Husk, at du ikke kan returnere brugte artikler eller artikler uden den originale emballage (skoæske) eller uden tags.

Særlige artikler: Nogle artikler, såsom personaliserede spændte ketsjere eller ski, kan slet ikke returneres.Returomkostningerne

Omkostningerne ved en retur skal afholdes af kunden. Glem ikke at stemple din pakke tilstrækkeligt. Husk at retur skal sendes til vores lager i Tyskland.

Hvis du returnerer varen, fordi den er forkert eller defekt, kan du se vores andre FAQ'er for at få flere oplysninger:Returadressen

KELLER Group GmbH
c / o FIEGE Logistik Stiftung & Co. KG
Am Berkhopsfeld 500
30938 Burgwedel
TYSKLAND