Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Eksklusiv adgang til stærkt begrænsede produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*

Only available to you as a Premium member:

Kan jeg stadig gøre brug af min returret?

På grund af den aktuelle situation forårsaget af udbruddet af coronavirus (SARS-CoV-2) er vores højeste prioritet hos Keller Sports at sikre sikkerheden for vores kunder, ansatte og partnere. I de seneste uger har vi allerede truffet adskillige foranstaltninger for at sikre, at tjenester på vores onlinebutikker Keller Sports og Keller x fortsat er tilgængelige i den sædvanlige høje kvalitet.

Så vidt angår vores ansatte på München-kontoret har vi gjort det muligt for dem at arbejde hjemmefra. Dette betyder dog også, at det i øjeblikket ikke er muligt at acceptere forsendelser på stedet. Vi beder dig derfor om at vente med afsendelse af din klage og ikke at sende den endnu.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende din genvinding, skal du bruge vores kontaktformular. Vi behandler din anmodning med det samme og informerer dig, så snart der er nyheder vedrørende genvindingsprocessen.

Vi takker dig for din forståelse og vedvarende tillid.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.