Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Kundekonto


< Tilbage til ofte stillede spørgsmålHvad er fordelene ved en kundekonto?

Med din kundekonto kan du

  • se status for dine ordrer og tjekke forsendelsesstatus
  • oprette en adressebog
  • Gem din ønskeliste
  • administrere dit premium-medlemskab
  • Tjek dine gavekortHvordan opretter jeg en kundekonto?

I vores butikker finder du et ikon for kundekontoen i øverste højre hjørne. Klik på ikonet for at åbne et nyt vindue. Hvis du klikker på "Ikke registreret endnu? Så klik her!", hvor du kan indtaste din e-mailadresse og vælge din adgangskode. Klik derefter på "CREATE ACCOUNT".Hvordan logger jeg ind på min kundekonto?

På vores websted er der et ikon for kundekontoen i øverste højre hjørne. Klik på ikonet, indtast din e-mailadresse og adgangskode, og klik på "LOGIN".Hvordan kan jeg ændre min adgangskode?

Hvis du vil ændre din adgangskode, skal du blot gå til afsnittet Adgangskode på din konto. Her kan du ændre din adgangskode ved at vælge en ny.

Hvis du ønsker at ændre din adgangskode, fordi du ikke kan huske den, mens du forsøger at logge ind, skal du klikke på "Jeg har glemt min adgangskode", så vi kan sende dig en ny pr. e-mail.Hvordan kan jeg ændre min adresse?

Hvis du vil ændre din adresse, skal du blot gå til adresseafsnittet på din konto og ændre den til den korrekte adresse.

Bemærk, at ændring af din adresse ikke påvirker ordrer, der allerede er afgivet, selv om de endnu ikke er afsendt.Kan jeg slette min konto?

Hvis du ønsker at slette din konto eller ønsker oplysninger om, hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du send en e-mail os og vælge emnet for din henvendelse. Vi vil svare så hurtigt som muligt.