Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Keller Sports rabatkuponer


< Tilbage til ofte stillede spørgsmålHvordan får jeg rabatkuponer?

Du kan få alle aktive rabatkuponer med vores nyhedsbrev - vi sender hver uge forskellige koder ud, som gælder for et stort antal varer fra vores sortiment.

Hvis du er ny abonnent, får du en 80 kr rabatkupon til din første ordre, så tilmeld dig nu.

Og hvis du vil have endnu flere rabatter, så husk, at vores premium-kunder får yderligere 10% rabat på alle varer.Hvordan kan jeg indløse en kupon?

Du kan indløse værdikuponer i indkøbskurven. I højre side af siden, under det samlede beløb for din ordre, finder du et felt, hvor du kan indtaste kuponkoden. Før du sender din ordre, skal du kontrollere igen, at din kupon er blevet modregnet i varernes værdi, da det desværre ikke er muligt at indløse en kupon på et senere tidspunkt.Er der betingelser for vouchers?

Ja, alle kuponer har betingelser: Mindste ordreværdi, udløbsdato og kan kun være gældende for udvalgte varer. Alle betingelser er altid inkluderet i den samme e-mail, som du modtog e-mailen med.

Hvis du har set kuponkoden på et banner på hjemmesiden, findes vilkårene og betingelserne nederst på hjemmesiden, før sidefoden.Jeg ønsker at købe gavekort

Hvis du leder efter vores gavekort, kan du læse alle oplysninger.