Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Restitutioner


< Tilbage til ofte stillede spørgsmålJeg har returneret noget - hvor lang tid tager det at få mine penge tilbage?

Når returneringen ankommer til vores lager, kan det tage et par dage, før den bliver bogført i systemet. Bemærk venligst, at det kan tage op til 14 dage. Når varen er registreret, får du besked pr. e-mail, og refusionen vil blive udstedt samme aften.Refusionen er endnu ikke på min konto.

Vi refunderer dig til den samme betalingsmetode, som du brugte til at betale. Hvis dette ikke længere er muligt (f.eks. fordi kortet er udløbet eller er blevet annulleret), giver vi dig besked pr. e-mail og refunderer pengene via bankoverførsel.

  • PayPal: Hvis du har betalt med PayPal, vil tilbagebetalingen ske automatisk og burde blive vist på din konto inden for de næste par timer.
  • Kreditkort: Hvis du har betalt med kreditkort, vil det tage mellem 3 og 5 arbejdsdage, før beløbet vises på din konto. Hvis det er et kreditkort og ikke et betalingskort, vil du se pengene i slutningen af måneden sammen med alle betalinger og tilbagebetalinger for samme måned.
  • Faktura (Payolution): Hvis du har valgt at betale via faktura - men endnu ikke har betalt, vil fakturaen blive annulleret eller justeret. Hvis der er genstande, som du har beholdt, skal du betale for disse genstande. Hvis du allerede har betalt fakturaen, og vi justerer den, får du pengene tilbage fra faktureringsfirmaet.