Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Hvad er KELLER Premium?


< Tilbage til ofte stillede spørgsmålHvad er KELLER Premium?

Med KELLER Premium-medlemskabet ønsker vi at tilbyde dig eksklusive fordele, når du handler hos Keller Sports og Keller x.

Premium-medlemmer:

  • sparer 10% på alle varer*
  • får adgang til meget begrænsede produkter, og produkter der kun er tilgængelige hos få forhandlere
  • modtager deres ordre gratis, ved et købsværdi på 599 DKK
  • drager fordel af eksklusive premiumtilbud og normale førsalg
  • medlemskabsgebyret er 75 DKK for 12 måneder*.

Du kan nemt administrere dit premiummedlemskab via din kundekonto. Hvis du vil fortsætte med at drage fordel af dit medlemskab efter de 12 måneder er gået, behøver du ikke gøre noget andet. Dit medlemskab udvides automatisk med yderligere 12 måneder. Hvis du ikke ønsker en automatisk fornyelse, er det tilstrækkeligt, hvis du annullerer dit medlemskab ved afslutningen af perioden under "Min konto" mindst 14 dage inden udgangen af de 12 måneder.

Hvis du ikke opsiger din konto, inden året er gået, vil den blive fornyet for endnu et år til en pris af 75 DKK. For medlemskaber med et reduceret gebyr eller en opstartfase på 6 måneder, er medlemskabsgebyret det efterfølgende år 75 DKK.

*Undtagen "Members Only" og "Limited" produkter. Læs venligst vores vilkår og betingelser: https://www.keller-sports.dk/static/vilkaar-betingelser/.

Kan jeg være KELLER Premium uden at have en konto?

Det er desværre ikke muligt. KELLER Premium-medlemskabet er knyttet til din e-mailadresse, så det er nødvendigt, at du har en konto for fortsat at kunne benytte dig af Premium-medlemskabet.