• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

FITNESS OUTFITS & ACCESSORIES TØJ TIL DIG

Fitness-er målet for mange fritidsudsatser og professionelle atleter-kombineret med fysisk styrke, tilstand, styrke, energi, balance og mental styrke. Forskellige discipliner og sportsgrene er uddannet inden for både indendørs og udendørs-fra workouts, bodybuilding, crossfit, yoga, pilates, zumba eller aerobics for atletik, cardio, tilstand til sport på tværs af skolega.

Også for de fleste sportsgrene vil du finde den rigtige sportsbande i kælderen Sports Fitness Online-Shop-og til dette uddannelsesudstyr, sportsposer og udstyr som f.eks. korte håndværksler eller fascienrollere (f.eks. Blackroll). Du kan komme i gang med træningen eller workout-in the Keller Sports Fitness Guide, du vil finde nogle øvelser og tips til din personlige uddannelse!

FITNESS-TØJ TIL DIN WORKOUT

Aerobics, krydstræning, fitness-kurser og træningstimer kræver ikke meget af deres eget udstyr-det rigtige tøj er på vej. Bukser, shorts og overtøj bør være mere stramt på kroppen, ikke holde sig for varme og sikre optimal vandforvaltning. Selvom træningen ikke er en catwalk, men for at kunne træne uden afbrydelser, skal du ikke have at bekymre dig for meget.

Uddannelses-tøjet skal være bekvemt og give dig mulighed for optimal fri bevægelighed-uden at der dannes trykpunkter eller sky på huden. Sæt dit fitness-udstyr sammen fra vores fitness-interval. Fra håndklæder til sække og hastighedsdrikkeri for at drikke flasker og gymnastikkugler, kan du udvide dine personlige træningsposter til at omfatte kvalitetsuddannelse og fitness-elementer for mine damer og herrer.

TRÆNING: INDENDØRS ELLER UDENDØRS?

Træner du udendørs eller indendørs-i en gymnastiksal eller i gymnastiksalen? Afhængig af lejligheden og vejret, eller Season, vil du vælge dit tøj og træningssko. Hvis du træner i en sportshallen, bør du være opmærksom på en skarp tunge, eller på indendørs sko, for at efterlade ingen mørke striber på gangen. Hvad enten det drejer, yoga, pilates, aerobics eller mavebenene-Po-uddannelse, er det perfekte udstyr altid inden for rækkevidde i Keller Sports Online-Shop.

Fitness sko, fitness-tøj og en række fitness-udstyr kan findes med et museklik. På denne måde kan du få det bedste ud af dine trænings sessioner, fra toppen af toppen til sålerne. Sokker og sportsundertøj, multi-funktionelle bukser og skjorter, handsker, caps og jakker til indendørs eller udendørs sportssko samt de rette fitness-sko findes hurtigt og nemt. Hvis du bestiller i Keller Sports Fitness Shop online, er sportsartikler og uddannelsesartikler ikke blot billige, men også sendt gratis fra en lav minimumordreværdi til din dør.

Med disse spørgsmål kan du vælge din Sportkjole:

 • Vind-og vejrundervisnings-tøj nødvendig?
 • Korte eller lange træningsbukser?
 • Sko med mørke eller lette tunge, der er brug for?
 • Fitness Jackets eller træning skyder for vejen hjem?

Sæt træningstøj på sammen:

 • Sokker: Welding, med skæring af
 • Sportsskjorter: Hurtig tørring, åndbar, lugtende og elastiske
 • Sportsjakker, hættetrøjer og veste: indåndet, svedende, vandtæt, vandtæt
 • Sporoser: Om Tights, Shorts eller tre-kvart trousers, der kan indåndes, hastigt tørring, ofte vindstille og vandfrastødende
 • Hoveddæksler: beskyttelse af de løbende kapsler fra solskoldning, sværdstykker, der er ved at fange sveden og beanier, opvarmer og vindviser
 • Sport Bust-holder: der ofte er fremstillet af bløde funktionelle materialer

GYM & WORKOUT BRANDS-OUTFITS

I kælderen Sports Fitness Magasin vil du finde de bedste modeller af velkendte mærker som Nike, Adidas, ASICS, Mizuno, Saucony, Puma, Puma, Under Armour eller Skechers. Serie-klassikere som Nike Free eller Adidas Ultraforstærk er en del af Keller Sportsintervallet samt de nyeste modeller til at køre sko. Vi vil råde dig til at vælge, hvilke kriterier du vælger dine sportssko bedst. 

DIN FITNESS ONLINE-SHOP MED MÆRKER AF HØJ KVALITET

I Keller Sports Fitness-værkstedet vil du finde sportsudstyr af høj kvalitet til fitness, træning, yoga, bold-eller multi-sports-indendørs og udendørs. De fleste konditionsprodukter testes af vores Keller Sports Pros direkte i træningen. Din fordel: vores erfaring og en eksklusiv produktudvælgelse. Desuden kan du hente uddannelsestips i Keller Sports Guide og gennemse produkttest og eksperteinterview fra alle sportskategorier. Bestil dit funktionsudstyr fra Nike, Adidas, Adidas, Asics, New Balance, New Balance, Under Armour og Co. i kælderen Sports Online-Shop-og takket være hurtig forsendelse, vil vores levering nå dig frem til dig for det meste om et par dage.

Savner du ikke nye tilbud? -Abonnér på vores nyhedsbrev! Bestil dit individuelle Traningskostume i præmiekvalitet nu!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.