• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

TRÆNINGSTØJ TIL PERFEKT TRÆNING

Hvis du lægger vægt på det rigtige fitnesstøj, skal du ikke kun holde øje med de nyeste trends, men især med tøjets funktionalitet. Selvfølgelig vil du gerne se godt ud og tiltrække opmærksomhed under din træning, men ikke desto mindre: en træningsdragt skal ikke kun se godt ud, men også sidde perfekt og sikre optimal bevægelsesfrihed! Det er vigtigt, at tøjet giver maksimal komfort og mobilitet! Hvis du dyrker meget sport udendørs, bør du overveje åndbarhed, når du vælger dit træningstøj.

For du kan kun opnå gode resultater, hvis du føler dig hundrede procent tilpas i dit træningstøj! Hos Keller Sports finder du træningstøj til dine personlige behov. Hos Keller Sports kan du ikke kun bestille billigt fitnesstøj gratis, men også nyde godt af en omfattende service, der går langt videre end en klassisk onlinebutik.

FITNESSBEKLÆDNING FREMSTILLET AF INNOVATIVE MATERIALER

Det er en god idé at bære træningstøj af åndbart materiale. Hvis du begynder at svede under en anstrengende træning, sørger innovative funktionelle materialer for, at fugten straks ledes væk til ydersiden. Kroppens klima forbliver afbalanceret, og dit træningstøj holder dig altid varm. En forkølelse forårsaget af svedigt og fugtigt tøj har ikke en chance! Ubehagelige svedpletter hører også fortiden til med det rigtige træningstøj! Selv om bomuld er meget behageligt at have på, absorberer det blot den producerede fugt og afgiver den ikke til ydersiden.

Jo mere du sveder, jo tungere bliver din bomuldsskjorte. Under alle omstændigheder skal dit træningstøj garantere tilstrækkelig bevægelighed, en trøje, der sidder for stramt, bør ikke bremse dig på nogen måde. Hvis du skal koncentrere dig om, om dine fitnessbukser glider under træningen, kan du ikke levere en perfekt præstation! Når du vælger dit fitnesstøj, skal du sikre dig, at du kan udføre alle bevægelser i din sport, uden at tøjets pasform er til hinder for dig!

OPNÅ OPTIMAL YDEEVNE MED DET RIGTIGE TRÆNINGSTØJ

Til sport som zumba eller aerobic er et par shorts eller trekvartlange træningsbukser og en T-shirt eller en overdel af åndbare funktionelle fibre normalt nok. Til udendørs sport er det bedst at bære tøj baseret på "løg"-princippet på køligere dage: Åndbart undertøj eller skjorter skal bæres direkte på kroppen med yderligere lag funktionelt tøj over - afhængigt af vejret - som du kan tage af om nødvendigt. Hvis det er meget koldt, sørger luftlagene mellem de enkelte lag for ekstra varme og et behageligt kropsklima. Det rigtige undertøj er også vigtigt, når du vælger dit træningstøj.

Træningstøj må ikke absorbere fugt, men giv det videre! For kvinder anbefales særlige sports-bh'er som en del af fitnessbeklædningen, som sikrer effektiv støtte af den følsomme kropsdel. I Keller Sports-serien finder kvinder bh'er til lettere eller tungere belastninger, som tilbyder perfekt fugthåndtering og optimal støtte. Til sommeren har producenterne udviklet særlige materialer, der afviser sved og virker kølende. Hvis du dyrker fitness i det fri, findes der særligt fitnesstøj, som er udstyret med UV-beskyttelse og dermed forhindrer solskoldning. Se dig omkring i onlinebutikken, og spørg eksperterne til råds, hvis du er i tvivl!

DIT OUTFIT I FITNESS TØJ ONLINE SHOP FRA KELLER SPORTS

I Keller Sports sortimentet finder du fitnesstøj til din sport. Med hjælp fra vores ekspertkonsulenter kan du sammensætte dit eget personlige outfit til din næste træning.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.