• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Sportsstrømper giver støtte i skoen

Når du træner, er det rigtige tøj en vigtig beslutning. Dette omfatter også valg af de rigtige sportssokker. Selv den bedste sko kan føre til hudirritationer og vabler, hvis du har de forkerte sokker på. Sportsstrømper er designet til at give dig så meget støtte som muligt i dine sko. Fodsengen i sportssokker er derfor ofte udstyret med garn med høj friktion. Det betyder, at sportssokker giver det bedste greb og forhindrer, at du konstant glider i dine sko.

Sportsstrømper: komfort og funktion

Sportssokker af høj kvalitet i funktionelle tekstiler forhindrer friktion og vabler, beskytter foden og sikrer et tørt og køligt klima i skoene. Det betyder, at det rigtige valg af sportssokker også yder et stort bidrag til fodhygiejnen, så der ikke kan opstå grobund for fodsvamp eller fodvorter i dine sko. Sokker støtter også dine fødder og holder dem behagelige under andre sportsgrene. Sportsstrømpernes bærekomfort spiller også en stor rolle. Den anatomiske pasform gør, at sokkerne føles som en anden hud. Den ekstra polstring på hælen og forfoden dæmper desuden dine skridt. Det bløde materiale giver en behagelig fornemmelse, samtidig med at dine fødder kan ånde. Et tætsiddende, støttende buebånd og elastisk, ribbet stof i linningen holder sportssokkerne på plads under træningen. I Keller Sports Shop finder du et bredt udvalg af sportssokker fra vores premium brands, f.eks:

  • Nike
  • asics
  • Falke
  • Dynafit

Sportsstrømper holder dine fødder tørre

Uanset om du nyder at stå på ski i puddersne, løbe en tur eller vandre med udsigt over dalene - de rigtige sportssokker er med til at gøre dine eventyr til en succes. Takket være de hurtigtørrende og fugtafvisende egenskaber ved sportssokker forbliver dine fødder behageligt tørre og kølige i lang tid. Mange modeller er også udstyret med et lugtfjernende materiale. Nogle sportsstrømper reducerer risikoen for at vride anklen med ekstra stabiliserende kompressionszoner. De holder din fod i den optimale position til dine sportsaktiviteter. Kombinationen af sofistikerede materialesammensætninger og optimal komfort gør sportssokker til et absolut must-have i enhver garderobe.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.