• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Træningsbukser - tørhed og komfort

Under en krævende og udholdende træning er friktion og fugt din fjende. Men med det rigtige træningstøj kan du undgå hudirritationer og koncentrere dig fuldt ud om din præstation. Fordi træningsbukser har fugtregulerende egenskaber og er ekstremt åndbare, så generende fugt hurtigt kan transporteres væk fra indersiden til ydersiden. Det holder dig tør og komfortabel under træningen.

Disse træningsbukser støtter din træning

Da alle sportsgrene stiller forskellige krav til dig, findes træningsbukser i mange forskellige modeller:

  • lang stram
  • lange træningsbukser med en løs pasform
  • ¾ længde træningsbukser
  • tætsiddende shorts
  • Løse træningsshorts med løs pasform
  • 2-i-1 træningsbukser

Du søger ikke din sportslige udfordring på høje bjerge, men snarere på måtten? Så er disse tætsiddende træningstights lige noget for dig. Takket være deres lette kompressionseffekt støtter de din krop perfekt under træningen. Træningstightsene sidder som en anden hud og sikrer dig de bedste betingelser for din træning takket være det hurtigtørrende og åndbare materiale. Hvis du foretrækker at træne i det fri, er det bedst at vælge træningsbukser med en løs pasform. Takket være det bløde, åndbare stof giver disse træningsbukser dig optimal komfort og behagelig tørhed.

Træningsbukser til de varme sommerdage

Om sommeren stiger temperaturen hurtigt, hvilket gør din træning mere svedig end normalt. I sådanne varme omgivelser har du brug for et par korte, lette træningsbukser, der giver luft til din svedende hud og giver dig den bedst mulige bevægelsesfrihed. Også her kan du vælge mellem en tætsiddende og en løs pasform. De kan skræddersyes til dine personlige præferencer med hensyn til stil og komfort. Eller du kan vælge det bedste fra begge verdener og vælge en 2-i-1 træningsundertrøje. Denne funktionelle kombination af en tætsiddende kort tight, som giver dig optimal bevægelsesfrihed, med et løstsiddende yderlag er en meget populær hybridvariant.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.