• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

TRÆNINGSSKJORTER TIL EN PERFEKT PRÆSTATION

Du kan virkelig få sved på panden under en anstrengende træning: Med en fitnesstrøje fremstillet af åndbare materialer vil din krop altid føles behageligt tør, da den producerede fugt effektivt ledes væk til ydersiden. Tag et kig på Keller Sports online shop, hvor du finder træningstrøjer, der giver dig den bedst mulige mode og funktionelle støtte under dine øvelser.

SPORTSTRØJER - MERE END BLOT KOMFORT

En sportstrøje skal selvfølgelig se godt ud, men først og fremmest handler det om fugthåndtering og komfort. I vores sortiment finder du den ideelle kombination af stil og funktionalitet til din perfekte præstation! Den kropsnære form giver en behagelig fornemmelse uden at være indsnævrende. Flade sømme forhindrer hudirritationer, og med den rigtige trøje kan du fokusere fuldt ud på din træning. På kolde dage er en velsiddende træningsskjorte fantastisk til løglooket: Brug fitness-trøjen under en træningsjakke eller hættetrøje, og regulér dit kropsklima på den måde, der er behagelig for dig. Mange trøjer har mesh-indsatser, der giver god ventilation. Derudover finder du i vores sortiment skjorter, der støtter dine muskler med deres særlige kompressionspasform og har en skridsikker pasform. Hvis du træner udendørs, er det vigtigt med god synlighed i mørke. Nogle producenter arbejder med lysreflekterende applikationer, så du kan blive set godt selv i mørke.

FITNESS-TRØJER FRA KELLER SPORTS

Hos Keller Sports får du endnu flere fordele med et premium-medlemskab. Dit nye fitnessudstyr leveres gratis, og du kan begynde med det samme! Vores forretning scorer med attraktive tilbud til lave priser - kig dig bare omkring. Mange af vores sportstrøjer er blevet grundigt testet under træning af Keller Sport Pros. Derudover har vores eksperter samlet værdifulde tips i Keller Sports Guide for at støtte dig i din træning.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.