• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

FITNESS-STIVHED: REDUCERET ARBEJDSSTYRKE

Især til fitness-uddannelse tilbyder vi idrætsgrene af høj kvalitet i de bedste mærker til lavere priser i vores omfattende udvalg. B-Varer eller saldi med fejl søger efter i vores udødelighed forgæves, fordi vi er afhængige af funktionalitet og langsomhed. De nedsatte produkter kommer fra velkendte sportsmærker som f.eks. ASICS, adidas og NIKE. De fleste af dem er samlingerne fra sidste sæson. Garmenter og sko i individuelle størrelser samt enkeltkopier og modeller i ekstravagante design og farvestoffer, som er beriget af lavprisuddannende beklædningsgenstande. Tilbuddet er så alsidigt, at du kan omstille dig selv fra top til tå i fitness-udbuddet på anmodning. Du skaber en individuel dragt til fortrinlige priser.

UDDANNELSESTILBUD-TILBUD OM UDDANNELSE AF TILBEHØR

Alle modeller, der er til rådighed i vores virksomhed, opfylder vores høje kvalitetsstandarder. Som sædvanligt for et sportsligt sportssted, er modeopgangen fra fitness-udlånet en fantastisk funktionalitet. Et velfungerende funktionelt materiale, som transportefugtighed til ydersiden, holder kroppen tør, selv når træningen er svedig. Mange modeller for den varme årstid har også tilsætning af masker og forbedret luftcirkulation. Du kan også finde billige oplæringshoteller i Outlet til fitness-tøj. Bukserne er tæt på kroppen, og har en kompakt og stimulerende effekt på vævet under huden. Dette fremmer blodcirkulationen af musklerne og øger din præstation. Desuden er det praktisk for sporten, at tørklædet er praktisk for sporten. De innovative funktionelle materialer er ikke rynke og består af et vandrepellant stof.

FITNESS-TILBUD: MANGE BERØMTE VAREMÆRKER

Ved fitness-stikkontoen vil du finde trøjer og træningshoppere samt kampvogne, lange og korte bukser fra forskellige fabrikanter. Den adidas virksomhed, som er baseret på Herzogenaurach i Midgård i Frankrig, er kendt på verdensplan. Firmaets virksomhed fungerer som en outfitter i professionel sport. Adskillige internationalt succesrige fodboldhold og idrætsfolk konkurrerer helt fra adidas til deres konkurrencer. NIKE-sportsgrene, en af de største sportsproducenter i USA, har nu kultstatus og er også til rådighed i det reducerede område. Undervisningstøj Under Armour er populært. Den tidligere Baltimore-kampsportsudstyr, som har fået berømmelse med sit termo undertøj. I mellemtiden producerer virksomheden også trøjer og bukser, som har temperaturreguleringsegenskaber, og som er tæt forbundet med kroppen. Sko og caps fuldender rækkevidden af dette innovative mærke.

UDDANNELSESSKO, UDSTYR OG MERE

Fitness-sko hos SKECHERS eller PUMA samt andre kendte fabrikanter " mærker kombineres med sportsudøver og komfort. Modellerne har en høj grad af fleksibilitet. De er let placeret ved foden og giver således mulighed for en uhindret bevægelsessekvens. Afhængig af modellen, tilbyder skoene et plus af stabilitet. De har et chok-absorberende egenskaber og en behagelig forårsmekanisme. En griselsål sikrer et perfekt greb om asfalt og glatte gulve. Ved Fitness Outlet vil du også finde badesko og træningsudstyr, f.eks. rygsække og sportsposer med dit yndlingslogo. Populær med jogging er de praktiske bæltelommer, hvor du sikkert kan opbevare vigtige redskaber. At springe tove, dumrian og modstandsgrupper vil støtte dig i din træning. Rollerne og bollerne på BLACKROLL-mærket er ergonomisk formede og alsidig. Yoga-måtter og drikkevandsflasker gør træningen mere behagelig. Som du kan se, tilbyder Keller Sports Fitness Outlet et attraktivt tilbud til dit komplette fitness udstyr. Da nye tilbud fortsætter med at berige området, er det umagen værd at besøge et regelmæssigt online-besøg.

Det er godt at vide, at hvis ikke begrænset, er vores fitness-prisniveau kombineret med andre rabatter. For Fitness Outletware & Training Sale Offers vores sædvanlige returtidsfrister gælder.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.