• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

GAVER TIL SPORTSFOLK

Leder du stadig efter en gave til en sportselskende ven? Julen er lige rundt om hjørnet? Din søgning er slut hos Keller Sports. Sammen med vores Keller Sport Pros har vi undersøgt de mest populære gaver til sportsfolk - og samlet vores idéer til dig, grupperet efter tema. Lad os inspirere dig, for sportsgaver bliver værdsat mere end én gang! Er du klar til at give en gave? På ønskelisten, klar til at gå!

KØBE KELLER SPORTS GAVEKORT

Et gavekort passer altid, og det er ofte den bedste gaveidé i sidste øjeblik, når tiden er knap. Værdikuponer er et sikkert valg og giver modtageren fuld frihed, når det gælder valgmuligheder. Det er ikke uden grund, at gavekort er en af de mest almindelige gaver i Danmark - omkring 39% af danskerne giver gerne et gavekort til jul. Med Keller Sports gavekortet kan du vælge mellem 13.000 sportsartikler af høj kvalitet - for begyndere, hobbyatleter, professionelle og konkurrencedeltagere. Derudover kan du vælge mellem næsten 5.000 andre sportsbeklædningsartikler som sneakers, hættetrøjer, jakker, kasketter, rygsække og tasker i Keller x-shoppen.

Keller Sports gavekortet kan fås som

 • 185 DKK gavekort
 • 400 DKK gavekort
 • 550 DKK gavekort
 • 750 DKK gavekort
 • 1.000 DKK gavekort

Selvfølgelig er kombinationer også mulige, f.eks. 2x gavekort til 400 DKK = samlet værdi på 800 DKK.

Uanset om det drejer sig om løb, outdoor, vintersport, cykling, fitness, tennis eller sportstøj - du finder helt sikkert det, du leder efter. Til løbere, bjerg- og cykelatleter, tennisspillere, fitnessfans eller sportslige allroundere - med Keller-gavekortet er du altid på rette vej, når du vil give en aktiv person en gave. Du skal blot vælge det ønskede beløb, købe gavekortet, aflevere gaven, og modtageren kan indløse kuponen. Du vil straks modtage gavekortet som en PDF-fil. Du kan enten printe Keller Sports gavekortet ud og kombinere det med et lykønskningskort eller sende det direkte digitalt.

Hvis modtagerens køb overstiger kuponens værdi, kan differencen betales på en bekvem måde ved hjælp af ethvert passende betalingsmiddel. Du kan finde flere oplysninger om indløsning af vores kuponer i vores Ofte stillede spørgsmål. De generelle vilkår og betingelser for vores vouchers kan findes her.

SPORTSGAVER: HVAD SKAL JEG OVERVEJE?

Keller Sport Pros er enige: Når du giver en gave, er det ikke den materielle værdi, der tæller, men snarere tanken og idéen bag. En gave viser, hvor godt I kender hinanden, og hvor meget giveren er involveret i modtageren - hvor meget tid og kræfter der er investeret. Hvilken slags sport kan modtageren lide? Sportstøj, sportssko, udstyr eller rygsække er rigtig gode gaver, og gaven får mere charme, hvis den er "personliggjort" med yderligere små ting, inden den pakkes ind. En funktionel trøje til en arbejdskollega giver en langt større motivation til træning, hvis kollegerne skriver deres navn eller et smart ordsprog på trøjen. En regnjakke kan afprøves på stedet, hvis der medfølger en flaske vand. Et par løbesko eller en ny rygsæk til en planlagt vandretur er meget mere attraktivt, hvis der er en ny løberute eller en planlagt vandrerute med i købet.

For alle dem, der ikke har tid til at organisere, er usikre eller mangler de rigtige idéer: En voucher er altid et sikkert og solidt valg for en kortvarig opmærksomhed. Med et Keller Sports gavekort går du aldrig galt i byen!

GAVEIDEER TIL ATLETER: DEN PERFEKTE GAVE

Du bør have styr på alle detaljerne, før du får en gave. Vi har naturligvis samme returret for alle sportsartikler i butikken, og det er muligt at bytte en gave, hvis du ikke kan lide den. Men gaver, der passer og behager med det samme, er pænere. Du kan bruge vores ønskeliste i butikken, hvis du har flere sportsartikler på din ønskeliste.

Afklar disse spørgsmål på forhånd:

 • Alder, størrelse og køn på den person, der skal have en gave.
 • Sportstype, behov og træningsniveau: Er det en nybegynder, en hobbyatlet, en professionel eller en konkurrencemenneske?
 • Favoritmærker: Hvilke producenter har størst tillid til?
 • Farve- og designpræferencer giver motivation og velvære, hvis man kan lide dem.
 • Antal meddonorer - er du alene, eller deltager andre? Hvad er dit minimumsbidrag?
 • Budget. Hvor meget skal din gave koste? Dit budget bestemmer størrelsen og omfanget af gaven.

GAVER TIL LØBERE

For mange er det svært at forestille sig et liv uden en daglig eller ugentlig løbetur. Der er kun brug for meget lidt udstyr for at løbe, jogge eller sprinte: Løbesko, tøj og mavebælte, bælte eller løberygsæk er nok det vigtigste. Du kan finde alt dette og meget mere, f.eks. løbetilbehør, mobiltasker, sportsure, briller eller pandelamper, i vores online løbeshop.

Flere gaveideer til løbere

GAVER TIL VANDRERE OG FRILUFTSFANS

Lad os tage ud - uanset om det er i weekenden, på ferien eller på ferien: Når den næste bjerg- eller vandretur kalder, skal udstyret også være klar. I Outdoor Online Shop finder du passende outdoor jakker, vandrestøvler, rygsække, pullovers, bukser og outdoor udstyr. Glæden ved gaver til friluftsfans er endnu større, hvis du allerede har planlagt den næste rute eller organiseret en ny tur.

Flere gaveideer til vandrere

GAVER TIL CYKELRYTTERE

En ny hjelm, cykelbriller, cykeltrøje, cykelsko eller en let, vandtæt cykeljakke - især for landevejscyklister skal tøj og udstyr være af høj kvalitet, robust, pålideligt, let og vejrbestandigt! Uanset om det er til aftentræningen, en tur i weekenden eller træningslejren i foråret eller det sene forår - i Bike Online Shop finder du udstyr, tøj og cykeltilbehør, som vil inspirere enhver cykelsportsfan.

Flere gaveideer til landevejscyklister

GAVER TIL SKILØBERE

Heldigt for alle skiløbere, at julen falder lige i vintersæsonen! Den bedste mulighed for at få en gave i form af en ny skijakke, snebukser, skisokker, hjelm, skibriller, sikkerhedsudstyr eller skitilbehør. Du finder et udvalg af over 4.000 skiartikler i vores vintersport online shop. Selvfølgelig er skigavnen endnu bedre, hvis den næste skitur eller vinterferie kan finde sted sammen!

Flere gaveideer til skiløbere

GAVER TIL TENNISSPILLERE

Alt, hvad en tennisspillers hjerte kan begære - det finder du naturligvis her i Keller Sports Tennis Shop. Fra tennissko, tennistøj til rackete, bolde, tennistasker og praktisk tennistilbehør. Med et udvalg på over 2.300 tennisartikler venter den rigtige tennisgave til dine kære sikkert på dig i vores online tennisbutik! Men din gave til tennisspillere bliver endnu bedre, hvis du selv svinger raketten og udfordrer modtageren til den næste kamp!

Flere gaveideer til tennisspillere

DET BEDSTE TIL SIDST - DU MÅ IKKE GÅ GLIP AF NOGET

Vi anbefaler Keller Sports nyhedsbrev, så du altid er opdateret, når det gælder sportstilbud og attraktive tilbud. 10 euro gavekort - det er din velkomstgave, når du tilmelder dig. Vores tilbud gælder naturligvis også for kuponkøb eller premium-medlemmer, som sparer ekstra 10%.

 

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.