• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
Dit spor, din historie med The North Face Dit spor, din historie med The North Face
Dit spor, din historie med The North Face
adidas TERREX adidas TERREX
adidas TERREX
Winter is Running Winter is Running
Winter is Running

DAMESKO OG DAMETØJ - PERFEKT UDSTYRET

Dit næste sportseventyr starter med at vælge den rigtige sportssko - og det er her, den første udfordring begynder: Det forkerte fodtøj kan have alvorlige konsekvenser, især inden for kvindesport, i form af forkert belastning og deraf følgende skader eller "overbelastningsskader". Sørg derfor altid for, at din sportssko svarer nøjagtigt til den kravprofil, der gælder for din sportsaktivitet. Skoens form og sål skal tilpasse sig perfekt til din fod. Det er også vigtigt, at hver sport har forskellige krav til en sko, hvilket bør tages i betragtning, inden du køber. I løbe- og tennissko skal du derfor være mere opmærksom på tilstrækkelig dæmpning under rulning og spark, mens sålprofilen og overdelen spiller en overordnet rolle for god støtte i udendørssko. 

For at finde din perfekte sportssko kan du læse testrapporterne fra vores Keller Sports Pros eller benytte dig af en gratis konsultation via live chat. Vi viser dig, hvilke kriterier der spiller en afgørende rolle inden for løb, tennis, fitness, outdoor, vintersport og cykling. Hvis du også er på udkig efter en klassisk allrounder til træning og hverdagsbrug, bør du helt sikkert tage et kig på vores Keller Sports Athleisure-kollektion. Her har vi de nyeste sneakers fra adidas, Nike, Puma og mange andre mærker, som lover at gøre en god figur ved enhver lejlighed. Find din nye sportssko nu!

SPORTSTØJ TIL KVINDER TIL ENHVER AKTIVITET

Uanset om du er på skibakken om vinteren, på vandretur om sommeren eller på joggingtur i parken - hos Keller Sports finder du dit nye sportsoutfit, der opfylder dine krav til både kvalitet og udseende. Vi sørger altid for, at vores sortiment til kvinder består af en ideel blanding af høj sportsfunktionalitet, behagelig komfort og de nyeste modetrends fra sportsverdenen. Fra klassiske løbeshorts i din yndlingsfarve til yderst funktionelt cykel- og outdoor-tøj til hverdags- og træningsoutfit fra vores moderne athleisure-kollektion. I Keller Sports damebutik finder du alt, hvad du har brug for til et sporty og elegant udseende.  

For at sikre, at du ikke går glip af flere nyheder om din yndlingssport og altid er "up to date", vil vores regelmæssige nyhedsbrev give dig et indblik i aktuelle kampagner eller nye produkter inden for løb, tennis, fitness, outdoor, vintersport, cykel og fritid. 

SPORTSARTIKLER TIL KVINDER - ALLE TRÆNINGSNIVEAUER

Uanset om du er nybegynder eller mangeårig tennisspiller, om du er fritidsatlet eller en erfaren bjergbestiger - i Keller Sports' damebutik finder du dit ideelle sportsudstyr, som intet vil stå i vejen for dit næste eventyr. Vores eksperthold har sammensat de bedste varer til løb, tennis, fitness, outdoor, vintersport, cykling og fritid, som vil overbevise dig både med hensyn til pris og kvalitet. Du kan finde alt, hvad hjertet begærer, lige fra sportsure og tennisketsjere til ski- og cykelhjelme.

For at du kan transportere dit nye sportsudstyr komfortabelt, tilbyder vi dig også et bredt udvalg af rygsække og tasker til de enkelte sportsgrene. De er ikke kun yderst komfortable, men supplerer også dit sportsoutfit perfekt. Især til kvinder tilbyder vores sortiment meget stilfulde og moderne tasker, som fuldender ethvert look perfekt og er et ægte blikfang både i og uden for træningen! 

NÅ DIT MÅL SAMMEN MED KELLER SPORTS 

Uanset om du lige er begyndt at løbe, eller om du allerede er en erfaren løber: Takket være vores konsulenters ekspertise kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde servicen "Made by Keller Sports". Vi tilbyder dig ikke kun fair priser og gratis forsendelse ved minimumsordrer, men vi ønsker også at støtte dig aktivt i alle dine udfordringer, når det kommer til sportstøj til kvinder.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.