Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
1891

2XU PRODUKTER - DEN NICHE FUNDET

Historien om 2XU, en forkortelse for "Two Times You", begyndte ligesom mange historier om succesfulde producenter sportsudstyr: Den New Zealandske professionel triatlet Jamie Hunt var de tidligere tilgængelige produkter, som han bar på hans svedige arbejde, træt. Udstyret med mange års sport ekspertise, besluttede han summarisk at kalde sit eget mærke i livet. Et mærke, der sætter nye standarder, bør skabe innovative produkter, som ikke eksisterede i denne form. Med sin gode ven Aidan Clarke gjorde han henvendelse til undertøj guru Clyde Davenport. Det utraditionelle koncept af de to overbeviste australierne med det samme.

"For at være en succes på det globale marked, skal du finde en niche, og denne niche i sidste ende have," Hunt sagde med henvisning til hans idé i et interview med den "Sydney Morning Herald." Men hvad der blev opfordret dem niche i Hunt og hans to partnere? Svaret er simpelt, som det er genialt fremmer komprimering beklædningsgenstand til sport, maksimal ydelse, og minimerer den efterfølgende restitutionstid. 2005 Hunt og Clarke flyttede med deres familier fra New Zealand til nabolandet Australien, for at realisere deres drøm. Den officielle fødsel af 2XU.

2XU - INGEN ALMINDELIG SPORTSTØJ PRODUCENT

man tænker på Sportstøj, automatisk dykning mærker som Adidas, Puma og Nike om i indre øje. To tyske firma med en lang historie og en amerikansk mærke, der blev inden for næsten 50 år til den absolutte markedsleder. I bevidstheden om, at disse globale brands ikke kan løses, ramte to XU en anden vej. "Vi skabte ikke nogen yderligere sportsudstyr selskab, der var os fra begyndelsen klart," sagde grundlægger Hunt 9Finance og tilføjede: "Vi vidste, at vi ikke kan konkurrere med de store drenge som Nike eller Adidas os dette var deres markedsføring -Budget bare for stor.

Det er derfor, vi har valgt high-end produkter og fokuseret på ren højtydende tøj. "Det nydt 2XU tidsånden. Australien var i 2005 et af de første lande i verden, hvor efterspørgslen efter komprimering beklædningsgenstande til sportslig aktivitet steg hurtigt afsløret Hunt. "i vores andet år har vi været den største triathlon mærke i verden, efter at det gik op ad bakke kun stejlere." Hunt og Co. sætte præcis den rigtige køreplan, i dag deres selskab en omsætning på omkring 100 millioner euro årligt. trend stigende.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2005
 • Grundlægger: Jamie Hunt
 • Headquarters: Melbourne, Australien
 • Antal Medarbejdere: 200
 • Årsalg: omkring 100 millioner euro
 • Websted: 2xu.com
 • Sports: Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL 2XU

 • Til Hobby & Professionel Sport: Både professionelle og amatører atleter sværger ved produkterne fra 2XU.
 • Design: 2XU er ikke kun funktionel, men også kommer op trumps med fashionable nedskæringer og flot design på.
 • Teknologi: Takket være sine innovative teknologier 2XU absolut førende i sport kompression tøj.

DEN 2XU SHOP PÅ KELLER SPORT

Du ønsker at lide af de mange fordele ved komprimering tøjet overbevise dig selv? Intet problem, det 2XU Shop på Keller Sports har mange premium-produkter for dig klar. Den Bonded Mid-Rise Compression løbebukser til herrer for eksempel kommer i den typiske 2XU design derfor: enkel, sort og med den karakteristiske X-firmalogo. De kører shorts er specielt produceret til agile aktiviteter, deres fit Undgår begrænsninger i den frie bevægelighed. De bruges af 2XU garanti til nedsat muskel træthed og smerter både materialer.

Desuden er risikoen minimeres for overbelastningsskader. Selvfølgelig, stoffet er antibakterielle og åndbar. Også for damer Keller Sports tilbyder de rigtige bukser i 2XU Store: The Print Mid-Rise skinner ud over deres kompression støtte til bedre beskyttelse af benmusklerne med fantasifulde. Desuden bred linning du kan finde masser af opbevaringsplads. Begge løbetights er ofte tilgængelige på 2XU forhandler Keller Sports til attraktive priser i 2XU salg.

LEBRON JAMES OG KANYE WEST: DE STØRSTE STJERNER ELSKER 2XU PRODUKTER

Hvad kunne der være for et mærke bedre end nogensinde dukke op i forbindelse med de største stjerner? Næppe noget. 2XU har formået i kun hans 14-årige historie, at nogle af de mest berømte atleter i verden sværger ved produkterne af australierne. Basketball-ikonet LeBron James er også udstyret med 2XU artikler som hans kollega Stephen Curry. Også flere andre basketball og fodbold fagfolk slid 2XU produkter. Men ikke kun sportsfolk vises i 2XU kompression tøj, herunder hip-hop legende Kanye West arbejder tæt sammen med den nye etiket. Selv skuespiller Hugh Jackman og den australske politiker Julie biskop er blevet spottet allerede med 2XU produkter og fotograferet.

2XU: ET SKJOLD FOR DINE MUSKLER

Med 2XU selvfølgelig funktionaliteten er altafgørende. Det betyder, at den målrettede kompression af udvalgte muskler understøtter dit blod flyde optimalt. Den kører tøj til mænd og kvinder, der støtter den forreste og bageste lårmusklerne, glutes og adductors. Fordelen er, at musklerne vil varme op hurtigere før dit løb. Under din træning påvirker den innovative stof, som har blandt andre GWX Flex garner som en beskyttende skjold for dine muskler og sener. En antibakteriel behandling af fibrene forhindrer også ubehagelige lugte og tak til de reflekterende logo indsætter Du er også bevæbnet om natten med 2XU til din Kør.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.