Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2369

ABS-PRODUKTER: EN KATASTROFE ER DEN LYKKELIGE ULYKKE

Set i bakspejlet kan man sige, at en glad ulykke i forklædning banet vejen for den innovative lavine airbag ABS. De bayerske forester Joseph Høj reder lavet en banebrydende oplevelse i 1970'erne, da han blev konfronteret med en sne bord. Fordi han transporterede spil på hans skuldre, var høj reder ikke om begravet af lavinen, men forblev intakt på overfladen. Efter denne oplevelse, det Bad Reichenhall oprindeligt udført forskning med dåser og balloner og ser meget lignende virkninger under en lavine. Han bestilte et forskningscenter for at teste sin teori.

Efter en lang række faglige test, forskerne bekræftet, at den stigende af den samlede mængde faktisk fører til en større chance for at overleve. Patentet arkivering blev lavet "enhed til visning og til udslip af et luftfartsselskab i laviner" af Høje reder i maj måned 1973, hvad der kan betragtes som en teoretisk fødsel lavine airbags. Syv år senere, skovfogeden solgte sit patent til Peter Aschauer, til gengæld udviklet et system, der sikrede en stigning i volumen i et par sekunder i en nødsituation, uden at hæmme de vintersport. Efter mange års forskning, ABS Peter Aschauer GmbH bragte i 1985 den første lavine airbag på markedet. I 1996 var omdannelsen sidelæns på to rygsæk monteret airbags i stedet.

HVORDAN ABS LAVINE AIRBAG?

Den lavine airbag er integreret i en rygsæk. Med ABS, de to i signalfarver afholdt polyamid balloner på siderne. Hvis en vintersport faktisk opdaget af en lavine, har han mulighed for at bruge et tog airbags på forsiden af ??rygsækken aftrækkeren. De to balloner pustes inden for et sekund eller to at fuldføre og har en gennemsnitlig samlet volumen på ca. 170 liter.

Denne udvikling øger chancen for lavine ofre, at bo tæt på sneen overflade og dermed findes hurtigere eller endda til at frigøre sig ideelt. Endvidere er risikoen for kvælning stærkt minimeret. Dette er den såkaldte kornet konvektion. Dette betyder, at til afvikling på en strømmende kraft som en lavine, det volumetrisk større legeme til overfladen.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1980
 • Grundlægger: Peter Aschauer
 • Headquarters: München, Tyskland
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: abs-airbag.com/de
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL ABS

 • Teknologi: ABS er den absolutte pioner og markedsleder i form af lavine sikkerhed.
 • Faglige Input: Ved udviklingen af ??abs og arbejder tæt sammen med topatleter.
 • Awards: For sin teknologi ABS har vundet adskillige priser. Blandt andet været flere ISPO Awards.

ABS OPBEVARES VED KELLER SPORT

ABS sikkerhed atleten står på det højeste punkt. Skrivebord, hvad enten det er på et snowboard, ski eller blot som tourers du kan finde i ABS Opbevares ved Keller Sport overhovedet er muligt og nødvendigt hjælper. For eksempel de mange lavine airbag rygsække som p.Ride Compact, som tilbyder tosidede balloner med ideel vægtfordeling og maksimal komfort. Eller model S.Light basisenhed, som er usædvanlig lav vægt og høj funktionalitet. Hertil kommer, Keller Sports holder ABS Store en lavine skovl, en førstehjælpskasse og lavine sonder villige - i ABS salg ofte selv ved særdeles attraktive priser. Fordi avalanche airbags skal forstås primært som en vigtig og nyttig tilføjelse til off-piste skiløbere og ski bjergbestigere. Men de erstatte standard udstyr, lavine skovle og lavine prober omfatter.

FREERIDERS AYMAR NAVARRO OVERLEVEDE TAKKET ABS AVALANCHE AIRBAG

Vi skriver 25 januar, 2013 en dag til de spanske freeridere Aymar Navarro sandsynligvis ikke vil glemme sit liv. Navarro troede han at skyde i Aran-dalen i de spanske Pyrenæer på, da pludselig kom en lavine. "3,2,1 hoppe, derefter et par gynger når jeg pludselig indså, at hele bjergsiden kollapsede," han er noteret på ABS hjemmeside. "Jeg lænede mig tilbage og kørte lige at overhale den lavine, men hun var allerede meget, meget stor og hver anden var endnu større."

truede med at sluge end sneen Navarro, han trak i håndtaget på sin ABS rygsæk. . "Det mest utrolige ting var, at jeg lavede de to luftpuder altid oven på den lavine De beskyttede mig mod stød og eventuel skade," husker Navarro og siger afslutningsvis: "Det er derfor jeg er her stadig." nok til at give grund til ABS-nettet og gøre den tilgængelig for alle vintersport. at holde grund nok for dig, ABS-handlende altid på udkig efter nyskabelser i brand udkig.

BEKRÆFTE SLF UNDERSØGELSER: CHANCERNE FOR AT OVERLEVE STIGE VOLDSOMT LAWINENAIRBAGS

Den Schweiziske Føderale Institut for sne og Avalanche Forskning (SLF) førte i begyndelsen af ??det nye årtusinde gennem omfattende tests med lavine airbags. Tre ud af syv menneske-lignende dummies med Avalanche airbags blev faktisk helt begravet, begravelsen, men var lavere end for de begravede dukkerne uden airbag derved afsløret. Ud over forsøgene, SLF evalueret fra 86 dokumenterede lavine ulykker fra 1991 til 2005. 95 procent af ofrene, der bar en lavine airbag, overlevede katastrofen. Den SLF var i sin undersøgelse til den konklusion: "Af alle de gennemprøvede tekniske hjælpemidler, men lavinen airbaggen tilbyder i øjeblikket de største måder at overleve en lavine ulykke."

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.