Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
295, 2060

ADIDAS ATHLEISURE TIL DIN FRITID

Sportstøjet i vores sortiment kommer fra en af de største sportsudstyrsproducenter i verden. Virksomheden, der er baseret i Herzogenaurach i Bayern, voksede ud af en lille skomagerforretning i 1940'erne og udstyrede snart forskellige nationale fodboldligahold med sine innovative modeller. I mellemtiden har adidas etableret sig internationalt i sportsbranchen og tilbyder funktionelt sportstøj samt en omfattende athleisure-kollektion til fritidssektoren.

ADIDAS SPORTSWEAR - KOMFORTABEL I HVERDAGEN

Fitnessbeklædning er behageligt og giver dig en følelse af total bevægelsesfrihed. I vores Athleisure-sortiment finder du derfor tilbud, der giver dig mulighed for at klæde dig sporty næsten overalt. F.eks. er adidas træningsbukser i brede eller tætsiddende snit populære. På den anden side scorer de kropsnære strømpebukser af elastisk og tætsiddende materiale point med en fremragende pasform og kompression, der fremmer blodcirkulationen. Adidas jakker og skjorter samt trøjer og hættetrøjer supplerer produktsortimentet. Du kan selvfølgelig også bestille de legendariske adidas sportssko.

ADIDAS SPORTSMODE - KOMPROMISLØST GOD MATERIALEKVALITET

Adidas bruger kun holdbare og robuste materialer med høj merværdi til produktionen af sin sportskollektion og til sine fritidsmodeller. En træningstrøje kan som mange andre beklædningsgenstande være fremstillet af forskellige materialer og stofblandinger. Mærket fremstiller modellerne af syntetiske fibre som polyester og spandex, men også af naturlige materialer som bomuld, silke og viskose. Særlige perforerede ventilationsindsatser på nogle modeller understøtter luftcirkulationen. Oftest anvendes der vævede blandingsstoffer af naturlige og syntetiske materialer i gennemtænkte produktionsprocesser.

ADIDAS DESIGN - GENNEMTÆNKT FRA SØM TIL STOF

Modellerne i adidas Athleisure-kollektionen er baseret på intensiv forskning. Et dedikeret team arbejder konstant på at videreudvikle tøj og sko. Dette resulterer i et højt funktionsniveau. Alt adidas-tøj er derfor åndbart og fugtabsorberende. Det betyder, at du føler dig dejlig tør, selv på udmattende sommerdage. Forfininger som f.eks. strækbare manchetter, hætter og lommer øger de praktiske fordele. Hvis du lægger vægt på bevægelsesfrihed, bør du bestille toppe med raglanærmer. Sømmen løber diagonalt fra armhulen til halsen.

ADIDAS FRITIDSTØJ: DESIGNET TIL EN AKTIV LIVSSTIL

Designet af adidas Athleisure er minimalistisk, men alligevel karakteristisk. Du kan ved første øjekast se, hvilket mærke skjorten eller bukserne er fra. Stilen er baseret på et designsprog med høje kontraster. Det er farverne og de geometriske elementer, der gør looket så spændende. De mange forskellige farver åbner op for en bred vifte af kombinationsmuligheder. Du kan altid genopfinde dit outfit og også inkorporere tøj fra streetwear-sortimentet. Derfor er sportstøj fra adidas universelt anvendeligt.

ADIDAS STREETWEAR - KOMFORTABEL OG STILFULD

Det vigtigste kendetegn ved adidas sportstøj er den høje bærekomfort og den geniale funktionalitet. Netop disse positive egenskaber kan findes i Athleisure-kollektionerne. Det er værd at sammensætte et komplet outfit, for du finder ikke mere behageligt tøj andre steder. Du kan også kombinere de sporty items med almindeligt hverdagstøj og f.eks. bruge en adidas-trøje til jeans. Prøv det bare!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.