• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ADIDAS FITNESS - KOLLEKTION TIL WELLNESS, SUNDHED OG FRITID

Adidas er den førende leverandør til alle sportsgrene i fitnesssektoren og hjælper dig med at nå dine mål med hensyn til forebyggelse. Det er vigtigere end nogensinde før at holde dit helbred i tankerne, når du træner. Mange aktiviteter, der udføres i siddende stilling, fører trods alt også til, at helbredet bliver sårbart. Det er her, adidas Sport kommer ind i billedet! Med det komplette udstyr fra vores online shop med tøj, sko og tilbehør kan du tage de bedste forholdsregler til den næste forkølelse med det rigtige udvalg og komme bedst muligt gennem hver sæson.

HOLD DIG I FORM TIL TRÆNING MED ADIDAS

Når den næste aftale i fitnesscenteret står for døren, er du godt udstyret med adidas fitnessprodukter. I vores online sportsbutik finder du et bredt udvalg af adidas sportsartikler: Med dem kan du træne maskinerne i vægtlokalet eller gå på løbebåndet for at øge dit fitnessniveau! Det er bedst at udstyre dig selv med shorts, som er en absolut nødvendighed både indendørs og udendørs om sommeren. Udendørs kan du løbe i stødabsorberende løbesko over bakker og dale. Uanset om det er holdsport eller individuel sport, styrketræning eller konditionstræning - vi udstyrer dig med alt det sportsudstyr, du har brug for til din træning.

ADIDAS FITNESS - ALT TIL DIN SPORT

Med jakker og T-shirts fra adidas gør du altid en god figur på universitetet eller på kontoret, i skolen eller i fritiden. Du kan kombinere skoene perfekt med afslappede jeans og altid være på mode.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.