Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ADIDAS TRÆNINGSTØJ

Adidas træningstøj har meget at byde på: Uanset om det er Essentials eller The Base, Clima Cool eller Clima Combat, finder du hos Keller Sports et bredt udvalg af alle aktuelle kollektioner - fremstillet af de velkendte funktionelle tekstiler. Ud over udvalget af højteknologiske produkter er adidas sportstøjs specifikke orientering mod trænings- og anvendelsesformål også vigtig. Derfor har Keller Sports samlet de bedste sportsbeklædningsdele til dig i ét sortiment. 

ADIDAS FITNESS TØJ

Så dit valg af adidas sportstøj er pålideligt og i overensstemmelse med dine ønsker: I vores mærkesortiment finder du altid de nyeste kollektioner af træningstøj fra mærket med de tre striber. Fra træningsskjorter, T-shirts, sweatshirts, træningsjakker og træningsbukser til træningsshorts og sports-bh'er. I Adidas outlet hos Keller Sports kan du også finde nedsat Adidas træningstøj. Vælg din favorit blandt billige enkeltdele, reststørrelser eller enkeltdele fra den foregående sæson - det kan betale sig at være hurtig! 

ADIDAS SPORTSWEAR: LIVSSTIL + YDEEVNE

Ud over din træningspræstation og tøjets funktionalitet er der et andet aspekt, der sætter dig i forgrunden: dit tøj. Det er sjældent, at en beskeden atlet vil indrømme det åbent, men tøj og udseende er lige så vigtigt som præstation. At opretholde og vise en aktiv og sund livsstil - det er mottoet her. Derfor har de nyeste kollektioner af adidas sportstøj altid fingeren på pulsen af modetrends med hensyn til stil, snit og farver. Motiver dig selv og andre til at yde toppræstationer i kropsnært, luftigt fitnesstøj fra Adidas med optimal pasform og behagelig pasform. Adidas sportstøj er udstyret med de nyeste funktionelle teknologier og lader ingen spørgsmål stå ubesvarede, når det gælder træningseffektivitet, konkurrencepræstationer og design: Det åndbare materiale fører dig til nye succeser med exceptionel fugthåndtering og giver dig respekt fra andre atleter.