Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ADIDAS OUTDOOR - LEDSAGER TIL NATUREN OG FRITIDEN

adidas udmærker sig ikke kun inden for løb, boldsport og fitness for professionelle og fritidsatleter - sortimentet af mærket med de tre striber suppleres af adidas Outdoor-divisionen: funktionelt outdoor-tøj og outdoor-sko. Mærket adidas Terrex er særligt kendt. Find dit adidas outdoor-outfit til din næste udflugt eller planlagte tur.

 

ADIDAS OUTDOOR TØJ

Funktionelle hard- og softshelljakker, fleecetrøjer, regnjakker, funktionsskjorter, veste og bukser med specialudviklede tekstilteknologier som climaheat (varmeknologi) eller climalite (særligt let og åndbart, transporterer fugt til ydersiden) sikrer en behagelig ventilation af kroppen under alle anstrengelser og holder samtidig kulde og fugt væk fra kroppen. Som øverste kropslag er udendørsjakker med praktiske inder- og yderlommer samt hætter velegnet, som kan tilpasses komfortabelt til din person med velcrolukninger og manchetter. Selvfølgelig har overtøj - hvis det er beregnet som vejrbeskyttelse og det øverste lag tøj - en slidstærk vandafvisende belægning (DWR).

 

ADIDAS UDENDØRS SKO

Med multifunktionelt fodtøj får du den optimale støtte på alle typer terræn. Gennemtænkte sålprofiler og bløde materialer sikrer komfort og sikkerhed. Ud over adidas Terrex er de alsidige skomodeller i adidas Free Hiker-serien blevet særligt populære til friluftsoplevelser. Letvægtsvandresko som Agravic eller Tracerocker er også et rigtig godt valg til vandring og trail running. De fleste modeller af udendørssko er fremstillet med Gore-Tex-membraner, og mange modeller er udstyret med climacool-teknologi, der holder dine fødder behagelige og tørre.

 

ADIDAS OUTDOOR HOS KELLER SPORTS

I adidas Outdoor Shop hos Keller Sports finder du et bredt udvalg af outdoor- og bjergsportsprodukter af høj kvalitet. Mange af adidas outdoor-artiklerne er blevet testet direkte i naturen af vores Keller Sports-profiler.

Din fordel: vores erfaring og et eksklusivt produktudvalg. Derudover kan du få tips til ture i Keller Sports Guide og se produkttests og ekspertinterviews fra alle sportskategorier. I Keller Sports online shop kan du bestille funktionelt udstyr fra adidas Outdoor eller andre outdoor sportsmærker af høj kvalitet - og takket være hurtig forsendelse er du i besiddelse af vores leverancer inden for få dage.