Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

adidas outdoor sko: Perfektion fra Franken

Den afgørende fordel ved adidas udendørssko? Oplev! For mere end hundrede år siden lavede Adolf Dassler sine første sko af lærred i et vaskerum i Franken. Senere udviklede han de første skrueindskudssko til fodboldspillere, udstyrede verdens bedste sprintere ved OL og blev i sidste ende verdensberømt på grund af sine innovationer. adidas har således altid stået for kvalitet, der opfylder selv de allerhøjeste krav - også inden for outdoor-sektoren.

Som en af de største aktører på det internationale marked har den Herzogenaurach-baserede virksomhed altid opfundet sig selv på ny. Men de har aldrig mistet deres mission om at stræbe efter det bedste ud af syne. I mellemtiden dækker adidas et bredt spektrum inden for sportsudstyrssektoren, men produktionen af førsteklasses sko er naturligvis stadig en del af deres selvforståelse. Derfor ved adidas også, hvordan man overbeviser, når det kommer til udendørs sko. Derfor har adidas outdoorsko til mænd og kvinder alt, hvad du har brug for til din næste udendørsoplevelse: vandafvisende, greb, åndbarhed, holdbarhed og lang levetid.

Hvad er fordelene ved adidas udendørssko?

Først og fremmest er det vigtigt at få afklaret, hvilke sko der falder ind under den brede kategori af adidas outdoorsko til mænd og kvinder: både vandresko i mellemhøjde og vandresko, der når over anklen. Plus adidas trail løbesko. Alle designs har deres egne fordele, og alle varianter er perfekt skræddersyet til dine behov. Og hvad er vigtigt ved vandresko? Først og fremmest skal vandresko være særligt robuste. Når du vandrer i bjergene, befinder du dig jo ofte i ujævnt terræn og er afhængig af absolut stabilitet.

  • Tidligere blev vandrestøvler anset for at være klodsede, tunge og ofte voluminøse, men takket være en række teknologier er det lykkedes den Herzogenaurach-baserede virksomhed at gøre sine adidas outdoor-sko mere delikate og lettere. Adidas udendørssko, der fås online hos Keller Sports, kombinerer de vigtigste egenskaber som f.eks. vand- og slidstyrke. Det betyder, at mudder og vådt vand ikke kan skade dig. Mange modeller har også ekstra funktioner som f.eks. beskyttelse mod grus og forstærkede tåområder.

  • De højere skårne adidas bjergstøvler er særligt imponerende i teknisk krævende terræn. De giver optimal støtte og en sikker pasform, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din vandretur eller klatring.

  • Trailrunningskoene fra adidas er også kendetegnet ved den bedst mulige pasform og stabilitet. Desuden kan du skifte mellem asfalt og ujævnt terræn: Uanset om det er et bycenter eller en ubelagt skovsti - med adidas trail løbesko når du altid tørt og sundt frem til din destination. Også fordi alle adidas udendørssko imponerer med fremragende dæmpning og energiudnyttelse.

Hvad kendetegner adidas udendørssko?

Årtiers forskning og udvikling, stor ekspertise inden for produktion af sportsartikler - adidas har nu selv utallige patenter og innovationer. Mærket samarbejder dog også med andre producenter for at drage fordel af hinandens ekspertise. Hvad dækproducenten Continental har at gøre med f.eks. adidas udendørssko, forklares separat i det følgende kapitel. Lad os først og fremmest fremhæve, hvilke teknologier der anvendes i adidas udendørssko - og hvad der gør dem til noget særligt.

  • Boost er navnet på den såleteknologi, der også har været brugt i adidas udendørssko siden 2013. Boost-sålen giver enestående dæmpning og energigenvinding. Boost blev udviklet sammen med den tyske kemivirksomhed BASF med det formål at skabe et særligt blødt og lydhørt materiale. Boost-såler indeholder tusindvis af små celler, der absorberer energi og afgiver den igen ved hvert skridt.

  • En anden innovation fra adidas er den såkaldte Primeknit-teknologi. Dette er et overmateriale, der sikrer åndbarhed og den bedst mulige komfort. Primeknit er spundet af kun én tråd og garanterer derfor en perfekt pasform.

  • GORE-TEX anvendes i mange adidas-udendørssko for at beskytte mod våde fødder. Den vandtætte, men åndbare membran leder den fugt, der produceres under fysisk aktivitet, til ydersiden og tillader ikke, at der trænger fugt ind indeni.

adidas udendørssko: Mere greb takket være Continental-teknologi

Continental blev grundlagt i Hannover i 1871 og har siden udviklet sig til en af verdens største dækproducenter. Med over 150 års viden om fremragende greb hjælper virksomheden fra Niedersachsen nu også adidas med at udvikle skosåler. Continental-sålteknologien anvendes også i adidas udendørssko. Gummibelægningen er udviklet i virksomhedens egne laboratorier og giver ifølge dækproducenten op til 30 procent bedre vejgreb.

Skoene har således bedre kontakt på alle tænkelige overflader og giver også greb i ujævnt terræn og på glatte sten. Store sportsnavne har længe haft tillid til adidas udendørssko med Continental-teknologi. Thomas og Alexander Huber, de to ekstrematleter, der har skabt sig et navn under navnet "Huberbuam", sværger til Continental-sålernes slidstyrke på vandreture. Sammen med adidas og dækproducenten lancerede de endda deres egen model af udendørssko.

adidas udendørs sko køb ind hos Keller Sports

Outdoor-entusiaster er kommet til det rette sted i vores adidas outdoor sko butik. Vi tilbyder et stort udvalg af adidas udendørssko til mænd og kvinder. Du finder vandresko i forskellige designs samt trail running sko til mænd og kvinder i mange farver og designs. adidas outdoor sko opfylder selv de højeste krav og forstår at overbevise med de allerede nævnte funktioner på hele linjen.

Med få klik kan du ikke blot bestille din yndlingsmodel, men også få glæde af vores regelmæssige tilbud på adidas outdoorsko. Du kan naturligvis kombinere disse tilbud med vores premium-rabat. Vil du ikke gå glip af fremtidige rabattilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.