Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ADIDAS VANDRESKO - FYLDT MED ULTRAMODERNE TEKNOLOGIER

adidas vandresko fra TERREX-kollektionen er designet til at være absolut pålidelige ved din side i enhver situation i naturen. Lav profil giver dig masser af bevægelsesfrihed til hurtige vandreture og hurtige stigninger. Slidstærke ydersåler af Continental-gummi giver dig ultimativt greb og et sikkert greb. De lette adidas vandresko-modeller er ikke kun stærke og komfortable, men har det også i ordets egentlige forstand: Ultramoderne teknologier gør vandreskoene fra adidas til et professionelt værktøj, der holder din fod pålideligt tør og behageligt kølig selv under de hårdeste forhold.

BOOST-mellemsålen giver f.eks. maksimal kraft ved hvert eneste skridt på bjerget, og den giver den mest responsive dæmpning, som adidas nogensinde har udviklet. Særlig dæmpning som BOUNCE-teknologi giver dig også energi tilbage ved hvert skridt i adidas vandresko, så du kan udnytte din hårdt optjente udholdenhed maksimalt. Robuste ydermaterialer beskytter også dine fødder mod ydre påvirkninger - det er især vigtigt, hvis du ønsker at fokusere fuldt ud på dig selv på den næste tur.

adidas vandresko imponerer også med materialer af høj kvalitet som mesh eller Primeknit, som hele tiden videreudvikles. Miljøbeskyttelse er også en prioritet for mærket fra Herzogenaurach. Sådan blev "Parley" skabt: Disse højtydende vandresko blev fremstillet af plastaffald, der findes på strande og i oceaner. Sådan kombinerer adidas vandresko med TERREX Parley-serien højtydende design med stor bæredygtighed.