Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ADIDAS OUTDOOR JAKKER TIL ALT SLAGS VEJR

Især på vores breddegrader skal sportsfolk kunne stole på perfekt outdoorbeklædning uden begrænsninger. Med den rigtige udendørsjakke er både kulde og meget høje temperaturer ikke noget problem. Her tilbyder adidas et bredt udvalg af produkter, lige fra dunjakker, fleecejakker, lette hardshelljakker til forede outdoorjakker. Outdoorjakkerne er for det meste vindtætte, vandafvisende og åndbare. De har en behagelig pasform, er lette og tåler selv ekstrem fugt. Selv lette fleecejakker og vindjakker sikrer, at du er perfekt beskyttet i alt slags vejr.

ADIDAS ISOLATIONSJAKKE ELLER TERREX OUTDOOR JAKKE?

adidas-mærket har udendørsjakker til alle årstider i sit sortiment. Dunjakker holder dig dejlig varm om vinteren med det naturlige fyld og er samtidig behageligt lette. Udendørsjakker har forskellige kraveformer som f.eks. baseballkrave eller stand-up krave og har ofte en hætte. Dunjakker er velegnede til både sport og fritid. Mange modeller har en kabelføring i lommerne, så du altid har din musik med dig og kan kombinere det nyttige med det behagelige. adidas fleecejakker er ideelle overgangsjakker, som også giver ekstra varme som mellemlag i overgangssæsonen og om vinteren. Du kan f.eks. have dem på under en dunjakke. Fleecen er ikke kun åndbar, men tørrer også hurtigt. Adidas er opmærksom på flade sømme under fremstillingsprocessen, så outdoorjakkerne giver en høj bærekomfort, selv når du bevæger dig meget.

ADIDAS VINDJAKKER OG REGNJAKKER

Adidas fokuserer også på komfort, når det kommer til regnjakker. Et særligt highlight her er meshforingen, som adidas bruger til regnjakkerne i det øverste rygområde. Dette luftige materiale sikrer høj åndbarhed og god ventilation af din krop. Snoren i linningen sikrer, at regnjakken tilpasser sig brugeren individuelt. Yderligere højdepunkter er lynlåsen foran med hageskjold, som holder dig perfekt beskyttet i alt slags vejr. Hvis det virkelig stormer udenfor, men du ikke vil gå glip af din træning, kommer adidas Windbreaker i spil. Som med de andre udendørsjakker sørger producenten for en løs pasform. Hætten og linningen kan justeres i bredden og tilpasser sig således individuelt til din krop. Desuden er vindjakkerne behageligt lette og beskytter dig uden at tynge dig ned. En perfekt kombination til din sport!

ADIDAS OUTDOOR JAKKER: FORDELENE

Mærkets sportsjakker giver dig i princippet kun fordele på dine udendørs eventyr. Ulemperne opstår kun, hvis du bruger dem i det forkerte vejr.

Fordele:

  • kroppen kan trække vejret bedre

  • fugt kan slippe ud til ydersiden

  • ingen unødig sved og frysning

  • kan vaskes i maskine

  • hurtig tørring

ADIDAS FUNKTIONSJAKKER: INNOVATIV KVALITET

Den enestående kvalitet garanterer, at du vil have glæde af dit køb i mange år. Udendørsjakkerne holder dig ikke kun varm, de sikrer dig også bedre præstationer i din yndlingssport. Da adidas tilbyder et bredt udvalg af alle slags udendørsjakker, er der noget for enhver smag og især for enhver sport. Selv hvis vejret skifter, kan du have din jakke på i en lang periode af året. Fordi materialet i disse sportsjakker sikrer åndbarhed og et godt kropsklima. Med adidas jakker er du godt klædt på i alt slags vejr.