Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

 

Adidas løbesko i høj kvalitet til kvinder

De forskellige Adidas løbesko til kvinder er skræddersyet til de forskellige typer af løbere. Du skal vide hvad dine præferencer er, før du køber et par sko, så du træffer det rigtige valg i Keller Sports online shop. Hvis du har spørgsmål så vil vores rådgivere med glæde besvare dem. Du vil også finde ekspertanmeldelser på vores hjemmeside, som vil gøre din søgning meget nemmere.


Adidas løbesko til alle løbetyper

Langdistanceløbere, sprinterne eller trail løbere kan vælge mellem et væld af Adidas løbesko til kvinder, der passer til deres egen personlige løbestil. På trods af dette, er der egenskaber som du kan finde i hver Adidas løbesko til kvinder. Blot to af Adidas mange teknologier er Adiprene Cradle, som giver god støddæmpning, og Torsion, som garanterer fremragende stabilitet i midten af foden. Adidas løbesko til kvinder der har Adiprene + giver gode frastødningskræfter i forfoden.


Adidas løbesko til høje belastninger til kvinder

Er du en intensiv løber, der jævnligt løber lange afstande? Så sørg for dine Adidas løbesko til kvinder har en Adiwear gummisål, der garanterer et stærkt greb og holdbarhed. Hurtige løbere vil drage fordel af en meget buet sål, mens langdistanceløbere kan få gavn af en lige pasform. Hvis du søger efter en barfodet løbefølelse, så skal du vælge en adiPure model. De garanterer stabilitet og hurtige reaktionstider.

Adidas løbesko til trail til kvinder

På ujævnt terræn, bør du have så modstandsdygtige sko som muligt. Dette vil tillade dig at have en behagelig løbe fornemmelse i blæsende og regnvejr. Glatte og hurtigt skiftende overflader behandler effektivt Adidas løbesko til kvinder, der har en Traxion sål. ForMotion teknologien justerer til overfladen og støtter din muskulære system, især på det varierende terræn.

Adidas stabiliseringsløbesko til kvinder

Kvinder, der i forvejen pronerer så anbefales en stabiliserende Adidas løbesko. De forekommer hyppigt at der kommer en fejlstilling af foden, hvor foden bøjer indad under den rullende bevægelse. En behørigt indarbejdet pronation modvirker rullende fejl og tillader en stabil kørsel.


Service og rådgivning hos Keller Sports

Du vil være i stand til nemt at filtrere gennem den intuitive søgningsmenu i Keller Sports, der gør det nemt for dig at finde de rigtige Adidas løbesko til kvinder. Med lidt held, vil du finde din perfekte sko blandt vores reducerede tilbud. Når du har valgt dine Adidas løbesko til kvinder, så skal du bare bestille online og få den leveret til dit hus på kort tid gratis (hvis ordren er over den mindst krævet ordreværdi).