Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

adidas løbesko - fordele non-stop

adidas løbesko giver dig det, der er vigtigt ved løb: fast støtte, stabilitet og en perfekt pasform. En god løbesko skal sidde behageligt på din fod, have en skridsikker sål og dæmpe dine skridt mest muligt. Valget af den rigtige model afhænger også af, om du ønsker at løbe i ujævnt terræn eller på skotøjsbanen. På gaden eller banen har du brug for en anden dæmpning og en anden profil end på skovstier. Din løbestil og intensiteten af din løbetræning spiller også en vigtig rolle for valget af den rigtige model adidas løbesko. Men kun få amatører er klar over, hvor vigtigt det rigtige udstyr egentlig er. adidas løbesko viser dig derfor, hvordan du gør det rigtigt: banebrydende sålteknologier giver dig energi på hver eneste meter og beskytter din krop, når du skal give alt.

Hvad er det, der gør adidas løbesko så specielle?

adidas løbesko til mænd og kvinder er altid designet til at forbedre din præstation gennem smarte innovationer inden for alle løbediscipliner. Mærket har trods alt givet sit bedste inden for forskning og udvikling i årtier, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din egen arbejdsbyrde. F.eks. er adidas' "Boost"-teknologi blevet integreret i løbeskoene. Der er indsat en gummikomponent i mellemsålen, som dæmper dit skridt og absorberer stødet på jorden for at frigive energien igen ved næste skridt. På denne måde er dine led optimalt beskyttet mod for stor belastning, selv under udholdenhedsløb.

De fleste adidas løbesko er også baseret på et mesh-lignende overmateriale kaldet Primeknit+. Det absorberer væske som sved i kort tid og leder den direkte væk fra huden. Det holder din fod dejlig tør og forhindrer effektivt vabler. Desuden omslutter overmaterialet foden perfekt og glider næsten ikke, selv ved høje løbehastigheder. For bedre stabilisering er der syet en forstærkning på skoen. Denne proces, der kaldes Tailored Fibre Placement, sikrer, at midtfodsområdet understøttes og styrkes. F.eks. er zonen omkring hælen designet til at være særlig elastisk, så din akillessene ikke udsættes for et for stort pres. Skoen passer som en handske og bliver en del af din krop. I ydersålen bruger adidas primært en gummiblanding fra Continental. Den er robust, slides næsten ikke og giver dig det perfekte greb på alle overflader. Med en grippy profil kan du endda løbe på glatte stier uden problemer. Takket være den vandtætte Gore Tex-membran kan nogle adidas løbesko-modeller endda klare våde forhold.

adidas løbesko er en trumf med stilfulde designideer

Hos Keller Sports kan du finde adidas løbesko online, der opfylder alle tekniske krav - fra nybegyndere til professionelle. Vil du hellere have den mest alsidige løbesko, som du kan bruge både i byen på gaderne og på løbebåndet og til træning i fitnesscenteret? Eller vil du hellere løbe på ubefæstet grund? Til begge løbesportgrene tilbyder adidas dig et stort udvalg af løbesko, der ikke kun er praktiske, men også stilfulde. Ud over mærkets egne løbesko-modeller, som altid kommer med nye farve- og mønsteridéer, indgår virksomheden fra Herzogenaurach gentagne gange i samarbejde med seje designere. Det er her, sport møder mode i en unik fusion, som du ikke finder andre steder. Du kan virkelig vise dine smarte adidas løbesko frem og skabe resten af dit adidas outfit omkring dem.

adidas Løbesko Shop - Praktisk online shopping

I sidste ende giver adidas løbesko dig den højeste komfort, optimalt greb og sikrer dig dermed under alle omstændigheder en sund og uforglemmelig løbeoplevelse. De forskellige modeller fra vores adidas løbesko butik imponerer med deres anatomiske pasform, åndbare materialer, optimal dæmpning og dæmpning. Alt dette er kombineret med et stilfuldt udseende. Der anvendes dæmpningsteknologier som Boost eller Ultraboost samt de nyeste udviklinger inden for mellemsål og ydersål som Lightstrike eller Bounce. Resultatet er legendariske løbesko-serier som f.eks. adizero Boston eller TERREX til trailløb. De perfekt udviklede teknologier med hensyn til funktionalitet og holdbarhed vil aldrig svigte dig, selv når det gælder større udfordringer i forbindelse med løb. Uanset om det er en vej, en skovsti eller en skotskternet bane, om du er en ambitiøs professionel eller en afslappet fritidsjogger - med løbesko fra adidas er du perfekt udstyret til alle lejligheder. I Keller Sports adidas løbebutik kan du finde den model, der er skræddersyet til netop dine behov online. Og alt dette med få klik med musen. Brug vores søgemaske, og filtrer nemt det rigtige tilbud til dig. Du kan præcisere dit valg med oplysninger om vægt, yndlingsfarve eller pris. Så snart du har valgt alle de ønskede kriterier for dine løbere, viser vi dig dit optimale valg. Har du lyst til en naturlig løbefornemmelse? Så find din næste adidas løbesko nu!