Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ADIDAS LØBETØJ - FUNKTION OG DESIGN

Det rigtige sportstøj er ekstremt vigtigt, især når du løber. Den skal give tilstrækkelig bevægelsesfrihed, være åndbar, kølig eller varm efter behov og se godt ud. Løbetøj fra adidas' løbekollektion kombinerer alle disse kriterier. I vores online shop tilbyder vi dig et stort udvalg af et omfattende sortiment af løbetøj. Hos Keller Sports finder du de nyeste modeller af de populære adidas løbetøjstyper.

ADIDAS LØBETØJ - FOR MERE YDEEVNE

Uanset om det er TechFit- eller CLIMACOOL®-teknologi, lægger udviklerne af adidas løbeudstyr stor vægt på brugen af innovative materialer. TechFit-teknologien, som er en integreret del af mange af adidas' modeller af løbetøj, hjælper dig med effektivt at øge din præstation. Det er en slags kompressionstøj, der koncentrerer din muskelkraft og dermed giver mere kraft. Den giver også en masse støtte og giver dig dermed en bedre kropsbevidsthed. Et absolut plus for modellerne af adidas løbetøj!

FINDE DET RIGTIGE ADIDAS LØBETØJ

I vores butikskategori "løbetøj" finder du både trøjer og bukser, der er udstyret med denne teknologi. Fugtstyring spiller også en vigtig rolle i løbetøj. Derfor findes der et bredt udvalg af adidas løbetøj, der er udstyret med CLIMACOOL®-teknologi. Dette sikrer optimal ventilation og holder din krop behageligt tør og kølig. Takket være det veldesignede og optimalt udstyrede adidas løbetøj vil du altid have en god og behagelig følelse, selv under lange træningsløb.

Desuden giver de såkaldte Core Performance-snitlinjer i adidas løbetøj ekstra bevægelsesfrihed. Den særlige Freshrite-lugtbeskyttelse forhindrer også ubehagelig svedlugt. Tip: Når du køber løbetøj, skal du være opmærksom på vores detaljerede produktbeskrivelse. Her har vi opsummeret alle de vigtige funktioner i adidas løbetøj til dig.